Divne sny z ktorych sa neviem prebrat

Príspevok v téme: Divne sny z ktorych sa neviem prebrat
angstridden

deje sa mi to uz priblizne rok (myslim ze to moze suvisiet s liekmi ktore beriem, lebo to zacalo priblizne v tej dobe), aspon trikrat do tyzdna, a je to dost neprijemne.. sniva sa mi ze som v mojej izbe /alebo proste v miestnosti v ktorej spim/ vsetko je vlastne tak ako v realite, az na to ze je to sen. niekedy sa popri tom deju divne nerealne veci, a vtedy si vacsinou uvedomim ze sa mi to sniva a snazim sa zobudit. som presvedcena ze som sa zobudila, ale vzdy sa zobudim len do dalsieho sna. toto sa opakuje niekedy aj 10x po sebe, kym sa konecne naozaj zobudim. v tych snoch mi je vacsinou strasne psychicky zle, citim sa zufala, placem, hadam sa so vsetkymi a chcem ist do nemocnice, aby mi niekto konecne pomohol. niekedy sa pokusam vyletiet, a som strasne vydesena ked sa mi to podari, lebo som presvedcena ze je to realita, a bojim sa toho ze naozaj vsetko moze byt skutocne. vacsinou sa zobudim uprostred noci uplakana a vydesena. neviem co s tym, nikdy som o takom niecom nepocula, neviete cim by to mohlo byt?

Hamco

Hovori sa tomu Lucidny sen, sen v ktorom vieš že snívaš dokonale si to uvedomuješ a vecsinou bývajú strašne reálne a plne emocii po zobudeni si ich najlepšie pametas, strašne veľa ľudí by ti zavidelo, niektorí sa snažia trénujú aby to dosiahli a nič stále, v tom stave keď sa ti to stane by si sa mala upokojiť veď čo sa ti môže stať :) len snívaš, užívaj si danú chvíľu skúšaj veci ktoré by si v tejto realite nemohla skúsiť, lietanie, plávanie pod vodou s dýchaním, stretávanie sa s ľudmi ktorých máš rada ktorí už zomreli, tam je skoro všetko možné neplatia tam zákony tejto reality je to proste len tvoje myseľ :)

mahovno

Je to liekami maval som to iste a este aj sem tam mam...skus aj zmenit miestnost v ktorej spis mne to pomohlo.....a najlepsie by bolo keby mas moznost spat pri niekom kto ta z toho sialenstva zobudi...mam 24 rokov a musel som pol roka spavat s mamou aby ma budila ked to namna pride...A jedno mam odskusane ked sa ti sniva taka debilina tie falosne prebudenie a si uz fakt v koncoch zacni kricat z celej sily ako to pojde..pojde to tazko ale pochvile zacnes samu seba pocut ako kricis v posteli a preperies sa...

Filip TT

Pozri, keď si dáš do googlu mimotelový zážitok alebo out-of-body experience, tak nájdeš kvantá článkov. Vraj to zažije jeden z 10 ľudí za svoj život.

Čo ja viem, vybral som toto:
vykecajsa.sk

Prosím ťa ale VEĽMI - nechoď s tým za žiadnymi vešticami, psychotronikmi, hypnotizérmi alebo nejakými šarlatánmi.

VŠETCI VYŠŠIE MENOVANÍ ti s tým v lepšom prípade nepomôžu, v horšom prípade ti nejak pohoršia.

Taktiež never žiadnym šialeným teóriám, ktorými je internet prešpikovaný. Všetko je to slama, ktorá len lepí človeku mozog.

Nevie sa vôbec, prečo duša niekedy opustí telo. Škodiť Ti to nemôže, pretože duša to si Ty. Ty nie si telo, Ty si duša - veď si sa o tom presvedčila.

Staraj sa o čistotu duše - duša trpí hriechom. Buď láskavá, pokorná, odpúšťajúca, štedrá a cudná. Potom nemusíš mať obavu.

Filip TT

makrella, to bol tzv. mimotelový zážitok. Práve si sa presvedčila, že máš dušu a že život smrťou nekončí.

Stáva sa to častejšie než si ľudia myslia, lebo tí, ktorým sa to stane o tom moc nerozprávajú.

U nás sa to stalo dedkovi počas operácie. Bol sa na chvíľu pozrieť na inom svete, Hovoril, že je to tam nepredstaviteľne krásne a naplnené pokojom a láskou. Že už sa vôbec nebojí umrieť. Nejaký čas potom ho vôbec tento svet nebavil.

makrella, takže ty už nemusíš byť veriaca ty si už vediaca...

makrella

ako v realite sedeli a hrali pozeral kazdy na telku... nvs co to moze byt? dost som sa zlakla. Ci je to normalne este sa mi take predtym nestalo.

makrella

Dobrý deň, v mojej izbe bol priateľ a jeho dvaja kamaráti ktorí hrali na playstatione. Ja som zaspala a po cca-1,5hod. Som započula ako hovoril kamarát nieže ma zobudia a priateľ že mňa len tak nezobudí. A potom sa to stalo, pousmiala som sa, a potom som hovorila priateľove meno ale on nevnímal viac krát som ho zopakovala, už som sa začala báť a videla som sa v sne už som stála pred ním a kričala mu do tváre že tu som a nevnímal ma už som ho ako keby mikala nech si ma všimne ale on nereagoval na mňa (to všetko bola ako realita, reálna izba v ktorej sme boli, ale bol to len sen). Potom som sa zobudila s veľkým vzdychom a porozprávala som im to. Prosím o odpoveď a pomoc čo to može byť alebo sposobovať.