Nedarí sa mi zabudnúť na bývalého priateľa

Príspevok v téme: Nedarí sa mi zabudnúť na bývalého priateľa
Sofia 44

Dobrý deň! Chcem sa spýtať, či je normálne, že stále občas myslím na bývalého priateľa, i keď od nášho rozchodu uplynuli už dva roky. Chodili sme spolu 3 roky a takmer sme spolu žili. Mám teraz nového priateľa, ktorého ľúbim, ale aj napriek tomu sa mi ešte občas aj sníva o bývalom priateľovi, že sme spolu a pod., dokonca si občas na neho ešte spomeniem a stále ma spomienka na jeho osobu bolí a trápi. Rozišli sme sa v dobrom, ale on sa už medzičasom oženil. Je to normálne, alebo sa mám strachovať? Je potrebná nejaká liečba, alebo potrebujem pomoc psychológa vo forme sedení? Za odpoveď vopred ďakujem!

Maoam

s niecim nie si este vyrovnana vnutorne, preto...

navyse vies, ze sa uz ozenil, takze definitivny koniec, je prec, nedosiahnutelny pre teba

chce to cas, tri roky su dost dlha doba, ak tam bola velka emocna naviazanost, niektorym ludom trva aj 4 roky, kym sa z toho dostanu, takze na tvojom mieste by som nerobila z toho tragediu

skus sa zamerat na seba, na vlastnu vnutornu stabilitu a akceptovat fakt, ze ta laska skoncila, aj ked to boli

Slobodna

Nemyslíš na neho pretože by si k nemu niečo podstatné cítila, skôr na neho myslí tvoje ego, ktoré sa vzpiera vyrovnať, že už patrí niekomu inému a nie tebe.
Sny s bývalými sú, samozrejme, ak by si trošku rozumela snom, pochopíš, že to má inú príčinu než nejaký zblúdilý opätovný cit.