Za posledný rok sa mi strasne zvýsila agresivita, mám 15, o pár mesiacov 15, nemám žiadne problémy ani fyzické ani psychické, prečo sa mi tak brutálne zvýsila agresivita? Som zlý na celu rodinu, a psoledné dni čo som tomu z neznámych dôvodov odolával v skole som začal hukať aj na spolužiakov a byť doslova taký aký som, čo som nikdy nechcel, lebo ja nie som velmi dobrý z toho pohladu spolužiakov...
Co sa to stalo? Prečo tomu tak je? Jednoducho som agresívnejsí... Aj tvár sa mi brutálne zmenila, tak "zdrsnela"
Som strasne agresívny... prečo?
Nepočúvaš náhodou metalovú hudbu?
Karolinka, to si ty L.???
Tak na tomto ,,pomasírovať ti chrbát bakuľou´´ som sa tak z chuti zasmiala,uplne ze hlasom :D :D najlsie,dakujem :D :)))
V sebe chybu nehľadaj.Na vine sú tvoji rodičia, lebo vždy, keď si bol agresívny, tak ťa mali dobre nakopať.Keby to nepomohlo, tak pomasírovať ti chrbát bakuľou.
ani sosovicu nejedz a dopuj sa cokoladou, takou tou drahsou, pravou..
Nejedz mäso.
/a syry a vajcia/
testosterón. Agresivitu odporúčam ventilovať pri športe alebo ešte lepšie, porúbať zo 10 m dreva, hneď budeš krotký ako baránok :)
mas aj rozburene hormony, si v puberte. Vybi zo seba tu energiu sportom, skus uzivat B komplex , posobi dobre na nervy, pripadne nejaky ukludnujuci caj - medovka
Neberies nahodou hormonalne steroidy? Creatine a ine vyzivove doplnky na rast svalov? Aj tie mozu sposobit agresivitu, ak ich beries, tak sa na ne vykasli. Asi mas len privela zbytocnej energie. Cvicit ale treba, cvicenie ber ako aktivitu, pri ktorej vybijes zo seba zbytocnu energiu.
Pochytaj myši a po jednej ich muč.Potom je tu ďalšia možnosť.Želať niekoho.
Ešte môžeš ísť za psychológom aby ti predpísal nejaký liek.
Možností je veľa.