Dobrý den, mám 16 rokov, asi pred mesiacom som na čerstvom vzduchu pri pozeraní filmu z ničoho nič odpadla, prišlo mi zle a už si pamatam ako ma prebrali. Pritom som v živote nemala žiadne problémy akurát iba pri každej návšteve doktora čo sa týka odberu krvi, očkovania odpadávam. Odvtedy mám čudné závrate, točí sa mi hlava, je mi veľmi teplo a bojím sa že mi príde znova zle že odpadnem. Nemám žiadne psychycké problémy, nefajčím, nepijem ale športujem. Nechcem to povedať rodičom, pretože by ma hned poslali na všelijaké vyšetrenia a podobne čo nechcem. Preto Vás žiadam o pomoc a veľmi pekne vám dakujem za prečítanie a rady.
Odpadla som z ničoho nič
no hádaj
POMOC! Tie vyšetrenia aj tak bude treba :)
Neni tu pomoci si pici aj ja mne 15tich sa to stalo kvoli drogam???
Neni tu pomoci si pici aj ja mne 15tich sa to stalo kvoli drogam???
Dovodov na odpadnutie je hromada a bez dokladneho presetrenia, tj od komplexneho rozboru krvi, tlaku, sacharidov, sytenia krvi, kyslikom a podobne je to len vec hadania do luftu.
Za detsva som aj ja 2 x odpadol, vzdy v davoch, takze to bolo asi nedostatkom kyslika alebo znizenym cukrom v krvi.A mozno nahlou viralnou nakazou atd
O 60 rokov som este stale tu, a uz neodpadavam....Lekari by povedali ze "som z toho spontanne vyrastol," hahaha
mne sa stalo podobné, odpadla som v nemocnici a odvtedy stále sa niečoho bojím vačšinou doktorou alebo len ked mam icśt v piatok večer von tak sa bojím proste mam taký strach a často mam navaly tepla začne sa mi krutit hlava-pocit ako pred odpadnutím, neviem čo s tým velmi ma to obmedzuje a nemožem si užit niektoré situácie pretže sa večene niečoho bojím
:D Ja som pred rokom odpadol tiež (mal som 16) robil som vonku na dvore malu potrebu a nejak som sa potom prebudil na zemi :D
ďakujem veľmi pekne za váš čas, a rady. Rozhodla som sa navštíviť predsa len navštíviť doktora
možno zo slnka, nedostatku vody, nízkeho tlaku (máte doma tlakomer? Alebo u obvodnej...)
Mne sa to raz stalo po zopár hodinách na slnku, kedy som tiež zrejme málo pila a ako niekto písal, v takom veku sa ešte telo vyvíja, možno aj to zapôsobilo.
Alebo či to môže súvisieť s plytkým dýchaním, neviem.
Každopádne, vždy keď sa začneš cítiť hoc len trocha zvláštne, sadni si radšej...
pokial sa inak citis dobre , nic vazne to nebude, bud dehydratacia, nizky tlak, alebo casta anemia /nedostatok zeleza/. Mala by si zajst k obvodnej na krvnej testy, vhodne doplnky, vitaminy, mineraly ti postacia. Alebo pri stavoch slabosti uzivaj Magne B6 a vela pi - vodu cistu.