Uzliny absces

Príspevok v téme: Uzliny absces
nate

Zdravim. Mam taky problem: CCa pred dvoma mesiacmi som mal cca tyzden horucky viac ako 38 sedimentacia 80 mal som aj nocne potenie zistili zvyseny pocet leukocitov cca 19,5 a zvysene pecenove testy dostal som antibiotika plus vitaminy na pecen pecen sa upravila vysledky su OK a aj leukocity klesli na cca 10,5 ..a ziadne nocne potenie vsetko sa upravilo behom mesiaca normalne fungujem v praci ale zacinaju ma trapit uzliny mierne sa mi v krku zvatsili na jednej strane ju mam asi 2 cm velku . A este jedna vec mam pri konecniku hrcku mozno absces mozno tkzv zapaleny chlpok mozu uzliny s tym suvisiet alebo sa pripravit na nieco horsie? Za mesiac som objednany na sono. Diky

RNG

A samozrejme ber zmes mikrovlaknin, co radim kazdemu bez vynimky cely zivot a nasadzaj si kvalitne probiotika, lebo najma po atb si treba znovuvybudovat probioticku crevnu floru

RNG

ATB adresuju z mikrobov len cast baktrerii. Ale mikrobov je hromada, na ktore atb neucinkuju, dokonca niektore vyslovene podporia, lebo im znicia prirodzeneho nepriatela, uzitocne probiotika.
Mnohokrat nasledok brania atb su premnozene kvasne, plesnove a mykoplazmicke infekcie, lebo nas od nich znicene probiotika nemozu ochranit.
Skus pit roztok citricidalu, profesional, brat oreganovy olej a serrapeptazu. Pripadne aj extrakt z olivovych listov, kedze nevies, z akej nakazy ti vlastne puchnu uzliny.

mascha

na webe nájdeš trojdňovú kúru pitím citrusovej šťavy,ale bude pre teba asi ťažšie realizovateľná,tak pokračuj v hľadaní

mascha

myslím,že sa infekcia mohla stiahnuť do lymfy,čiže tú treba detoxikovať,hrčka pri konečníku podľa mňa s tým nesúvisí