Ustipol ma had? Stale zijem

Príspevok v téme: Ustipol ma had? Stale zijem
Roboo

Vcera som bol s frajerkou prejst sa do blizkeho lesika pri meste. Sedeli sme na mieste kde sa chodi opekat. Je tam viacero stromov a dve su take ze maju vydlabane kmene neviem ci od skodcov alebo od ludi. To je jedno. Frajerka len tak zo srandy povedala ze tam mozno byva nejake zvieratko a ja som bol zvedavy aka hlboka je ta diera v kmeni a tak som tam vopchal ruku. Vtom ma nieco strasne silno ustiplo alebo pichlo neviem a v momente som zreval a ruku vytiahol. Na prste som mal dve malicke slabo krvave bodky v vzdialenosti asi 2-3mm. Bolelo to strasne az mi bolo na vracanie a este pekne dlho som to citil. Po case mi zacalo byt akosi divne ale nejako to preslo samo. Sli sme pomaly domov. Aj dnes mam tie bodky este, nekrvacaju ale tak ma napadlo ze ci to nebol had v tom kmeni. Nejaky maly had. Hladal som na nete a docital som sa ze po ustipnuti hadom su dve bodky v malej vzdialenosti od seba. Lenze ak to bol had a ja stale zijem znamena ze nebol jedovaty? Prosim niektor nech sa vyjadri. Islo o hada. Ja som to zviera nevidel kedze som len ruku tam vopchal ale ak by to bola len osa ci srsen tak ten ma zihadlo nie a neboli by dve bodky po ustipnuti hmyzom. Ci?
Nerobte si srandu prosim, chcem len rozumne vyjadrenia. Vdaka

Slobodna

...a nepchaj ruky do dier :)
sorry ale fakt je to smiešne...keby si mal dve bodky tak by ťa ten had neuštipol ale uhryzol a hryzú len jedovaté a to by si tu už nič neriešil. Celkom by ma zaujímalo prečo si nešiel k lekárovi ale diagnostikoval si si to sám cez net.

Ahmed

to si co chcel ako zaposobit na babu aky si frajer ci co? Pchat ruku do hocijakej diery pch, mas ty rozum? Ak by si bol v takej afrike kludne by tam mohol byt aj skorpion alebo tarantula. Mas aspon ponaucenie. Ja ani v prirode nesadnem len tak hocikde najprv si poobzeram miesto kde chcem ulozit svoji rit az tak. Ved to nas aj na zakladke ucili ze v prirode nesadat hockde a nepchat ruky pod skaly, pne a otvory v stromoch. Tak ako ked ides po luke mas dupotat alebo buchat s pacicou pred seba aby si pripadne hady odplazil a oni mali cas sa vzdialit prec. Ak nevies ako sa v prirode spravat tak do nej nelez. Moze ta to stat zivot chlapce.

WWWXYZ

Prepáč, ale nenapadlo by ma ruku strkať do kmeňa....
..mohol to byť v pohode had...užovka stromová, a možno i vretenica /jediný jedovatý had u nás/...
Ak máš pulzujúcu bolesť v okolí uhryznutia a necítiš sa práve OK, navštív lekára.... vretenica zvyčajne človeka svojim jedom nezabije, ale môže poškodiť obličky a pod....

usb

Neplas sa, ved zijes, ak by bol jedovaty, tak uz si mrtvy. Pokial ti bolo len trochu nevolno a inak nic, tak mozno ti bolo zle z toho ako si sa vylakal, prudko ti stupol od strachu krv. tlak. Ak by bol jedovaty tak by si mal horsie priznaky. Kedze mas dve bodky asi slo o hada, mozno mlada ak su to male bodky.
A nabuduce nestrkaj ruku ani inu cast tela do neznamych dier a otvorov. Niesi predsa male decko, aby si toto nevedel.