Ahojte.. mam skoro 30 a maleho synceka. Som sama a rada by som spoznala niekoho,kto by za to uz naozaj stal. Viete poradit kde a ako? :-) myslim to tak, ze s malym okrem preliezok nechodim nikam, takze je to zabite.. no a na zoznamkach typu pokec vypisuju 15 rocni chlapci, co sa chcu bavit.. nejake napady?? :-)
Kde si moze mlada maminka najst partnera?
NO2: Fakt sa chceš starať o cudzie dieťa? Veď by si k nemu nemal nikdy poriadny vzťah. Nechceš mať svoje deti? A nevadí ti že ti do súkromia bude vždy liezť cudzí chlap, ktorý bude mať prirodzené právo vidieť svoje dieťa? Myslíš si že si nenájdeš slušné dievča ktoré neotehotnelo pred sobášom?
Ja mám rád veci, ktoré sú príjemné, či už cigarety, jedlo, alkohol, ako aj šport, sebavzdelávanie, hudbu, jazyky, a pod. This is my religion.
Správneho chlapa nájdeš vždy pri športe. Každý správny chlap je totiž športovec alebo šport aspoň miluje. A pre tvojho synčeka by to bol výborný príklad a zároveň aj vklad do jeho zdravia. Ženy sú väčšinou na šport lenivé, aj keď v posledných rokoch sa to zlepšuje. Ale malý chalan určite potrebuje vzor v mužovi. A aj ten potencionálny partner si k tvojmu synovi nájde skôr vzťah cez šport. Preto by som odporúčal najmä také miesta, kde sa vyskytuje veľa mužov. Neviem odkiaľ si, ale v mestách sú rôzne fitnescentrá, plavárne, turistické kluby, vodácke kluby. Tam všade chodí veľa chlapov. Chlapa nehľadaj v múzeu, divadle alebo na výstave. Až na výnimky samozrejme. Musíš vybehnúť do prírody alebo na športové podujatia atď. Tam skôr či neskôr určite stretneš toho pravého. Ber tam aj syna, niečo možno ešte nezvládne, ale sú aj také podujatia kde môžete ísť spolu. Skús sa zapísať do nejakého turistického oddielu, medzi cyklistov a podobne. Na zoznamky zabudni, tam ťažko nájdeš niekoho solídneho. Mnohým ide len o flirt.
ushko: Veď ty máš partnera, toho s ktorým si spravila dieťa.
Ved nemusis chodit len na preliezky s malym. Mozes sa prechadzat po meste, alebo ist po obchodoch a pritom syncekovi nahlas vypravaj, ze by uz potreboval noveho ocka a ty dobreho manzela:-) To aby bolo jasne, ze niekoho hladas:-)
ťažko sa radí mladej mamičke no :) teoreticky keby sa dalo no na hodinu si niekde zašportovať aspoň vo fitness centre. trochu aj postavu si vypracuješ a napr. niekoho spoznáš :) sorry nič iné má nenapadá a netúšim, či je to realizovateľné.
ak si veriaca, skus krestansku zoznamku..su tam ludia, ktori maju zaujem o rodinny zivot..
kkaffik ujasnene mam,ale neviem neviem..ja tomu pokecu moc neverim :-)
tak ja som toho svojho nasla prave na pokec zoznamke :D ved sa pokukaj aj po inych zoznamkach - na sme.sk, amor.sk, spolu.sk..
A v prvom rade si ujasni aky asi typ cloveka hladas, aj s konkretnymi vlastnostami - kutila, sportovca, horala, aby vedel varit, chcel aspon 4 deti, bol spolocensky, potetovany, vytrcal z davu, rad cestoval, venoval sa rodine...