Poloha v kočíku

tatttana

Toľko teórie okolo kočíkov. Nakoniec som sa rozhodla pre tento www.babybabo.sk Čo myslíte? Zdal sa mi aj celkom dosť priestranný pre baby, aby nemuselo byť stiesnené a pekne naňho vidím. Rozhodla som sa pre túto polohu, asi by som stále len zastavovala a pozerala cez striešku, že čo robí a takto ho budem mať stále pod dohľadom.

susisusi

tam nejde o to ci ty nanho vidis ale ci ono vidi na teba. matky - myslite ako vase dieta, ako sa bude citit, co uvidi zo svojho uhla! jednoznacne ma mat stale na ociach matku. ale ako hovorim, nic nie je lepsie ako satka.

susisusi

dieta by malo byt v klokanikovi na tebe, stale s tebou, to j najlepsie a najprirodzenejsie pre matku a dieta. a ked uz kocik tak dieta sa ma pozerat na matku, nie do ulice. musi mat pocit bezpecia, nechape, ze za kocikom je jeho matka.

tatttana

No a teraz sa v poslednej dobe aj propaguje ani nie kočík, ako nosenie v šatke. Využívate viac kočík alebo tú šatku? hlavne na cestovanie je to vraj super vec...asi si kupim aj to. muža asi vystrie z tolkych vydavkov :)))))

lemur_ka

Niekde som čítala, čo sa ľudia zaujímali trošku duchovnom a energiou, že človek respektíve dieťa, by malo byť v takej polohe ako je rodič...čiže kvázi chrbtom k nemu, nie oproti naopak. Vraj tak prúdi energia a dieťa je zdravšie. Ale to už je na každom, čomu verí. Ja som tiež toho názoru, aby si na dieťa videla, aby si ho mala pod dohľadom. Mala som kočík, čo sa dal otáčať raz tak raz tak.

karolinka122

aj v polohe k tebe chrbtom nan vidis, pokial nema zatiahnutu striesku , alebo ak je strieska s okienkom. vela kocikov je dnes takych, ze sa to da otacat v smere aj proti smeru, ja som mala taky koli tomu, ale uz by som kupovala len chrbtom ku mne dieta. kludne si kup kocik, kde je dieta k tebe chrbtom a vidi do ulice, moju malu to nebavilo ist proti smere jazdy, ale ked videla pred seba, bola kludna a videla som na nu aj ked nieco jedla. tak sa nenechaj ovplyvnovat, podstatne je, aby kocik bol pre dieta pohodlny a aj si v nom pohodlne pospalo, nie tie supermoderne stoke ci co su to za hnusy , co vyzeraju ako jedalenska stolicka a pouzitelne max. do roka, ked som to videla po uliciach...

vebe

pre mna ako matku bolo prirodzene ze na svoje babätko v kočiku vidim, ked spalo vedela som ze spi a je v pohode a ked bolo hore tak sme spolu komunikovali a na mna videlo. Clovek sa vo veciach co suvisia s detmi neriadi tym, ako to vyzera a ci to je pekne,ale tym ako to citi a co povazuje za pririodzene

usb

dieta priblizne do pol roka by si mala mat otocene smerom k sebe. Je to tak lepsie v pripade zeby sa nechtiac zakuckalo slinou, alebo ho prilahla prikryvka v kociku - hrozi riziko udusenia. Dalej z dovodu sledovania v akej polohe sa momentalne nachadza. Je to tak lepsie pre teba ako stale nadbehovat dopredu a kontrolovat ho ci je v poriadku.