Môj muž je neplavec,da sa prekonať trauma z detstva?

sponka1

Muža mam veľmi rada ,keď sme boli mladi zopar krat sme dovolenkovali pri vode-deti boli male.No väčšiu časť spoločneho života si uvedomujem ako som sa prispôsobovala, samu ma to k vode neťahalo.Milujem vodu,toho roku som si to vynahradila a spominala na ušle roky bez pôžitku z plavania......Natus,skušala som v minulosti to o čom pišeš,ale asi niesom dobry psycholog lebo sa zaťal a už nechcel ani počuť o tom,no a teraz v našom veku je už neskoro.....

_meno

Ahoj sponka1

Zazil neprijemnu skusenost s vodou, vytvor mu skusenost novu pozitivnu, co je na vode dobre.
Netreba ignorovat minulost, treba ale rozsirovat buducnost. Mnoho veci je fajn, akurat ze niekedy je prva skusenost zla tak uz to clovek tazsie skusa ale da sa vzdy :-)

Natus:)

Musíš mu byť oporou a hovoriť mu,že to dokáže,ak si začne veriť tak to pomaly pôjde .. :) Ale netlač na neho,to môže všetko len zhoršiť,hlavne si musí veriť on sám a taktiež mu musíš veriť aj ty. Nehovorím že to pôjde hned o pár týždnov ale o pár mesiacov,možno až o pár rokov.. :) Držím palce!! :)

Hrac

zazil som presne to iste. Moj dalsi bazen bol az v 24, medzitym som mal neskutocny strach z vody. Pomohla priatelka a jej opora. Plavat stale neviem, ani nechcem vediet. Chodime len do tych leziacich a sedacich bazenov, kde sa to uz ako tak da. Tak skus najskor take bazeny :) (cisto na plavaren len s plaveckym bazenom nikdy nestupim aj tak)