Oslobodenie od TV

Príspevok v téme: Oslobodenie od TV
Noro

Čaute všetci chcem sa opýtať či sa nedá vybaviť nejak bezdôvododne (nie až tak bezdôvodne) oslobodenie od TV. Mám na to dosť vážne dôvod. Chodím na umeleckú školu a cestujem každý deň niečo cez 50KM pretože nechcem byť na intráku. Chodím už do druhého ročníka prvý ročník nám dali telesnú nultú bolo to jednoducho strašné vstával som 4:30 aj to ešte som bežal aby som stihol autobus potom od stanice zase ked som vystúpil vyše 4KM pešo pretože telocvičňu nemáme v škole ale na nejakej inej kdesi ďááleko prišiel som na telesnú a zase nás dve hodiny vyčerpával behmi a neviem čím všetkým a potom znova cesta do školy a hneď sa sústrediť na maturitný predmet ktorý nasleduje hneď po telesnej ? ? ? A potom prísť domov absolútne vyčerpaný a robiť úlohy do večera ? Cestovanie ako také mi problém vôbec nerobí jediné či mi robí problém je telesná na nultú. Aj telesnú mám celkom rád ale prečo nultá ? ? JE TO NESKUTOČNE FYZICKY NÁROČNÉ! Myslíte že keby som nabral odvahu a vysvetlil to takto všeobecnej lekárke dala by mi oslobodenie aby som tam nemusel vôbec chodiť ? Alebo mám ísť radšej za ortopédom ? ĎAKUJEM ZA RADY !

Noro

chodím do mesta ! :-( ale mám výbornú doktorku takže to predsa len skúsim.. Myslím že pri ochote našej školy individualny rozvrh nemá šancu ..

Sponka2

Ty vies aku mas doktorku. Predpokladam ze si z dediny, mate tam niekde doktorku ci chodis do mesta? Ked tam mate doktorku tak ti to zlepsuje sancu. Alebo si vybav v skole individalny rozvrh na telesnu.