Čaute všetci chcem sa opýtať či sa nedá vybaviť nejak bezdôvododne (nie až tak bezdôvodne) oslobodenie od TV. Mám na to dosť vážne dôvod. Chodím na umeleckú školu a cestujem každý deň niečo cez 50KM pretože nechcem byť na intráku. Chodím už do druhého ročníka prvý ročník nám dali telesnú nultú bolo to jednoducho strašné vstával som 4:30 aj to ešte som bežal aby som stihol autobus potom od stanice zase ked som vystúpil vyše 4KM pešo pretože telocvičňu nemáme v škole ale na nejakej inej kdesi ďááleko prišiel som na telesnú a zase nás dve hodiny vyčerpával behmi a neviem čím všetkým a potom znova cesta do školy a hneď sa sústrediť na maturitný predmet ktorý nasleduje hneď po telesnej ? ? ? A potom prísť domov absolútne vyčerpaný a robiť úlohy do večera ? Cestovanie ako také mi problém vôbec nerobí jediné či mi robí problém je telesná na nultú. Aj telesnú mám celkom rád ale prečo nultá ? ? JE TO NESKUTOČNE FYZICKY NÁROČNÉ! Myslíte že keby som nabral odvahu a vysvetlil to takto všeobecnej lekárke dala by mi oslobodenie aby som tam nemusel vôbec chodiť ? Alebo mám ísť radšej za ortopédom ? ĎAKUJEM ZA RADY !
Oslobodenie od TV
Ty vies aku mas doktorku. Predpokladam ze si z dediny, mate tam niekde doktorku ci chodis do mesta? Ked tam mate doktorku tak ti to zlepsuje sancu. Alebo si vybav v skole individalny rozvrh na telesnu.