Dalsia hrcka v prsniku

Príspevok v téme: Dalsia hrcka v prsniku
fialka12345

ahojte. viem ze tato tema sa tu zrejme riesi velmi casto, ale nikde na nu neviem najst spravnu odoved.par rokov dozadu som si v prsniku nasal hrcku. sla som ku gynekologov, na nejake testy a zistili ze to rakovina nie je. no co to vlatne je, mi nikto nepovedal. dost mi to od vtedy narastlo. dokonca ked spim na bruchu tak to citim. nemoyem si ani ruku pritlacit na prsia lebo to boli. a co ma trapi viac, par dni dozadu som si nasal v druhom prsniku dalsiu. co si o tom myslite ? co to je a moze to byt rakovina? pojdem s tym gynekologovi co najskor, ale chcela by som vediet vase skusenosti. ak by som si to chcela nechat vybrat, aj ked je to napr nezhubne, chcela by som to von, lebo ma to obmedzuje. zostane mi tam nejaka jazva?? a ak je ta hrcka hodne velka, nebudem si musiet dat napr silikony? nechcela by som aby mi to len tak vyrezali a zostala by som cela jazvova. prosim poradte.. :(

Verrum

Tak nechodte ku gynekologovy ale rovno do nemocnice. Ze vas to boli a chcete to von. Oni to musia spravit ak sa to teda bude dat

fialka12345

ahojte. dakujem za vase nazory velmi pekne. ale.. RNG - vobec nerozumiem tomu komentu .nechcem do seba pchat nejake lieky alebo co. ked ani neviem co to vlastne je. takze to zrejme vylucujem .
Verrum : ide o toto. bola som na vysetreniach u gynekologa. on mi tu hrcku nenasiel ani na druhy ci treti krat, tak som mu o nej povedala. nasledne ma poslal na nejake sono myslim aj mi brali vzorky a tak. a povedali ze je to nezhubne. gynekolog mi v zapati povedal ze ked to chcem von ze je to vlastne len o estetickej krase. ze to von ist nemusi. len mam pocit ze ten gynekolog je uplne k nicomu. az teraz si to uvedomujem. aj som s tym bola na testoch dva krat myslim par mesiacov po sebe a bolo to nezhubne.. no neviem co ak ma zase gynekolog posle ze to nic neni ?? ja to chcem von. vedeli by ste prosim niekto odporucit najlepsieho gynekologa v Bratislave ?? velmi by som bola vdacna.
a ivka dakujem aj za vas komentar. budem to urcite riesit prirodnou cestou ak sa bude dat

RNG

Silne enzymy, ako napr 2 x 6 gramov entericky pokryteho pancreatinu to moze odburat.
Pouzival by som aj DIM, 2 x 100 mg, lebo tym mozes predist zmene buniek v tych hrckach na bujnejuce=rakovinne.
A kedze mnohe z tych hrciek obsahuju kalcifikaty, tak by som pouzival aj vitamin D-3(5000 IU) a K-2(MK7, 2 x 100 mg) lebo tieto vedia presunut kalcifikaty do kosti, kam tie mineraly patria.

Verrum

Kazdopadne ked vam to narastlo tak to nieje nic dobre v prvom rade ak by tam nieco nasli tak okamzite menim gynekologa a nasledne ho zazalujem.

Preco s tym jezisi nejdete k lekarovi!!? Vsetxi iba ku gynekologom chodia a prd od nich vedia.. Tam chod OKAMZITE k lekarovi nech ta posle na ultrazvuk ci mamografiu ..kolko to tam mas!? Ved a to ty neprislo na rozum ked to rastie tak s tym musis hned nieco robit!?

Taka som na teba nasrana aj ked to nieje chvalabohu moj problem..
Ked je to velke (+3cm) ako opisujes a bude to to co si myslime tak uz bude dost neskoro moja zlata.

Niekedy by sa mali fakt ludia nad sebou zamysliet ...

Ivka 1

Nuž neistota je veľmi zlá. Návšteva gynekológa a následné odborné vyšetrenia sú viac ako naliehavé ale to viete aj Vy sama. Mnohým ženám pomohlo užívanie prírodných doplnkov výživy . Môžeme sa poradiť s gynekológom ,ktorý je naklonený prírodnej liečbe ale bez odborných vyšetrení mamografia, sono ..... to nepôjde. Ozvite sa mi na mail ak budete chcieť