Mám taký problém... V 6.-ročníku odisiel jeden spolužiak z nasej skoly, a odvtedy som bol ja ten najkrajsi, odvtedy vsetky baby pokukovali len pomne,atd... no teraz chodím do 9. triedy, a on sa na ten posledný rok vrátil! Do nasej skoly, a do nasej triedy !!! Ja neviem, možno si to len domýslam atd., ale teraz ide kdosi okolo neho a : Cauko", a mna si ani nevsimnu! Možno je to tým, že ja som tam furt a on proste prisiel po rokoch tak je to tak... ho dlho nevideli, ale poznaju, tak mu čosi povedia a časom si zvyknu a už bude zase "obyčajný"... Ale proste on je taký jediný čo sa mi môže rovnať v tom, kolké baby nás chcu... No a ja sa cítim teraz ukrátený, menejcenný a poskrvený tým že sa vrátil! Na jednej strane je to asi aj moj najlepsí kamos, furt sa rozprávame a bavíme atd, ale na strane druhej... nie že by som nejak tužil po babách z mojej skoly, pre mna su nič, a aj ked ma oni chcu, ja ich nie, no ale ide o to že mi chýba to, jak po mne pokukuju atd... Co mám robiť? Alebo myslíte, že si to len domýslam a prehánam? Ja som sa popravde nad tým zamýslal už mesiace dozadu ked som sa dozvedel že príde, a presne mi napadlo že zrazu po nom pokukuju a pomne len občas, zrazu som až na druhom mieste !!!!!! A možno som si to niako zafixoval a teraz to tak vidím... A aj ostatní, napr. spolužiaci ked ideme vedla seba, a niekoho hladaju, tak sa opýtaju jeho, a nie mna! Alebo proste čosi chcu vedieť čo vie on aj ja, a pýtaju sa jeho! Alebo je aj toto spôsobené tým, že ho dlho nevideli a chcu si ho oťukať, alebo jak to povedať... ? Diky za každu SERIOZNU radu...
Znova prisiel, a kriví mi titul!
chod pred zrkadlo, poobdivuj sa, povedz si aky si krasny, ake mas krasne ocenka, pohladkaj si svaliky a pousmievaj sa na seba maly narcisko.
neviem či len mňa tento príspevok tak zaskočil .. ale ak toto fakt seriózne riešiš tak na strednej v novom kolektíve budeš mať asi dosť problémov... a ak je ten chalan tvoj najlepší kamarát a na tých babách ti nezáleží, tak ide asi o úplný egoizmus =) a mal by si sa zamyslieť nad tým, prečo ti to vadí...
To vážne toto niekto rieši? No kto vie.
seriózna rada znie - začni myslieť viac na druhých a nebuď taký egoista. Očividne nemáš sebadôveru, preto potrebuješ pozornosť druhých. No egoizmom (si zahľadený do seba) si pravú sebadôveru nevybuduješ. Len takú povrchnú, ktorá bude raz hore a raz dole v závislosti od reakcie ľudí na teba.
Mrzí ma, že ti rodičia nedali ten pocit prijatia a že si dosť dobrý, a že ťa nenaučili správnemu vzťahu k sebe a k iným. Teraz je to v tvojich rukách. Rob s tým niečo, lebo inak ťa čaká život, no, ako to už aj zakúšaš - pocity krivdy, hnevu, nedostatočnosti...
A co ti mame poradit..nebud debil..kolko ludi tu na fore ma naozajstne problemy..a tvoj problem je ze po tebe nekukaju baby ktore ani nechces:D radsej chod niekde do prirody nech si uvedomis o com zivot je..sakra decka