Zdravím, vyslovene si myslím že niesom ani len "krajší" a dosť ma to trápi. Vyslovene mi to síce nikto nepovedal, ani len z hnevu ale proste žiadne dievča sa na mňa vyložene neusmeje alebo nenadviaže žiaden kontakt. Postavu mám relatívne chudú ( tukom ) a stavbou tela som mohutnejší ( teda hrubé ramená a podobne ). Taktiež mám trocha namakaní hrudník, tehličky presvitajú cez brucho, na chrbte mi vystupujú svaly, pri krku je mi vidno typické šikmé svaly a taktiež biceps a podobne, podpísalo sa na tom 3 roky boxovania, posilovania a behu. Stále chodím upravený, slušne navoňaný drahou voňavkou, nagélované vlasy, pleť relatívne bez vyrášok a podobne, proste starám sa o seba. Časť života som sa bil na ulici, o rok mám v pláne ísť do armády alebo za kukláča kedže na to mám fyzické aj psychické predpoklady. Fyzickou silou som značne obdarení a konkurujem vysokým mužom ktorý sú o 40 kg ťažší než ja. Taktiež mám veľmi silnú vôľu a prakticky dokážem "všetko" čo si zaumienim, problém je v tom že mám veľmi ťažký život a prišiel som o človeka pre ktorého som bojoval proti hocičomu čo sa prihodilo. Taktiež som relatívne nízky okolo 174 cm ( nejde o chlapov, z chlapmi problém nemám vďaka mojej postave, ide skôr o to, že takmer 60% dievčat je vyšších alebo rovnako vysokých ako ja, taktiež som takmer všade kam prídem najnižší z chlapov ). Taktiež mi odstávajú uši a raz za čas príde nejaká blbá poznámka od niekoho kto si myslí že som ho nepočul ( nepovie mi to do očí ani v mojej blízkosti ). Viem že mi asi veľmi neporadíte ale mrzelo by ma ak by som to aspoň neskúsil. Taktiež musím poznamenať že sa nezdržiavam v ich prítomnosti ( len ideme okolo seba, alebo sa len vidíme príklad v obchode, či v škole ), nechodím von ( pre behanie, box a podobne mám svoje trasy kam takmer nikto nechodí a ak áno tak tie dievčatá sa správajú rovnako ako ostatné ) takže ma prakticky nemajú šancu poznať cez nejakého kamaráta.
Osobný problém
Z veľkej časti radšej čakám, ale stane sa že niekoho oslovím, ide skôr o to ako na mňa ten človek pôsobí.
no a nadvazujes niekedy aj kontakt ako prvy ked nie oni? ci cakas?