Problémy pri močení

Príspevok v téme: Problémy pri močení
Mihajela

Dobrý deň prajem. Bezprostredne po včerajšom pohlavnom styku s mojím partnerom (je treba podotknúť že je to môj stály partner.), sa u mňa vyskytli problémy s močením. A to také, že večer kým som zaspala som potrebovala ísť na WC asi 6x. Pričom močenie sprevádzalo rezanie či pálenie. Neskôr som si všimla, že v moči, respektíve v záchodovej mise sú asi 2 kvapky krvi. Ráno to pokračovalo, no počas dňa som nemala také silné nutkanie na močenie. No rezanie pretrváva. Neviem či ide o gynekologický alebo skôr urologický problém (neviem odkiaľ krv pochádza). A momentálne ležím v posteli so zvýšenou teplotou(neviem či to spolu súvisí). Prosím poraďte mi čo by sa za tým mohlo skrývať, prípadne akého lekára by som mala vyhľadať. Vopred Vám ďakujem.

bazalka

Máš zápal močových ciest. Buď si kúp brusnice v tabletkách, napr Urinal, pi veľa urologického čaju, aby sa ti prepláchol mechúr. Ak ti to neprejde, tak choď k obvodnej. Dá ti antibiotiká a vyliečiš sa.

gabifre

Sice neviem aku si mala vysoku teplotu ale Ak sa ty teplota do zajtra neznizi na normalnu tak chod racej k lekarke:) v kazdom pripade bud TO mate moc casto alebo by sa mal radsej preliecit aj tvoj partner;) ak ty priznaky prejdu pokracuj v piti vela vody a obmedzovanie mastnych jedal.. Lebo ak to skoncis hned po tom ako budes mat pokoj do tyzdna to mas znova:))

gabifre

No nechcem ta nicim strasit...:) mozes mat problem s mocovymi cestami,mocovody pri najhorsom oblicky ale to by si mala silnejsie priznaky.... Pi denne 3-5× urologicky caj podla toho ci ty to prestava alebo nie. Mne to zvycajne prejde po jednom caji do pol hodiny..:) ak sa ty to zhorsi max. do piatych dni chod k lekarovi. Potom uz nebude problem s moc. cestami ale s oblickami .. Ak teda budes stale cikat krv:)... A bude ta to az moc boliet:) obmedz mastne a pi vela vody aby to vyslo von.. Este podotknem mas aj biely vytok?