Dobry den potrebujem poradit od nejakeho odbornika s mojim problemom. Moj problem sa zacal uz davno mal som asi 7-8 rokov ked som bol s kamosom vonku a šli sme k nemu domov nebolo to daleho od mojho domu no a hrali sme sa do 22:00 bola tma a siel som domov no rodicia nevedeli kde som bol a tak som dostal bitku. Pametam si to presne do detajlu a nechalo to na mne stopu(traumu).Odtej udalosti som uz nebol ako predtym a postupom casu som bol stale vzdialenejší od svojich rovesníkov mal som strach chodiť von. Ak ma niekto zavolal von len malokedy som siel. Uz na zakladnej skole som bol iny a mal som snad 5 kamosov, no bol som tichy. Vtedy som od 10-14 rokov hral hlavne pc hry cele hodiny, bol som natom závislí. No to som bol este natom dobre. Prezil som na zakladke aj trapas na vylete. Ked prisla stredna bolo to ovela horsie,mal som ine zaujmi, nazory inac som sa choval takze som nezapadol. Bol som tirany od troch spolužiakov. Od zvisku triedy miernejsie az na par výnimiek. Nasiel som si tam par kamosov no vlastne sme ani kamosi moc neboli. Nejako som to prezil a dnes som štvrtak a mam 17 rokov. Trapasy su na dennom poriadku a hladam ich aj tam kde mozno ani niesu. Od nástupu na strednu sa moj psychicky stav zhorsil takze mam take neovladane mikanie krkom aj telom obcas prosne neviem byt v klude medzi cudzimi ludmi. Bolest hlavy skoro cely den, unava, mam kruhy pod ocami. Ak som medzi ludmi tak mam strašne nepríjemný pocit na tvári. Nikdy som nemal fyzický kontakt s dievčaťom jedine ak rozhovor. Čo mi tiez znizuje sebavedomie je aj to ze som nebol obdarený v intímnych partiách. Ale zasa napohlad snad niesom az tak škaredý :-)
Neviem ako dalej uz mnoho krat aom to chcel ukončiť no naucil som sa zit s svojim osudom a tesit sa z maličkostí. Napriklad hoc moc vonku nechodim tak milujem prirodu a vsetko vonku no nemam rad prítomnosť cudzích ludi, s bliskou rodinou problem nemam ani nevedia ake mam problémy.
Neviem kto mi pomoze snad niekto sa najde kto si prezil niečo ako ja a dostal sa späť do normalneho života :-(