Dobry den, vzdy som sa vyhybal podobnym liekom, ale momentalna situacia (ktora pretrvava uz roky), lenze teraz presla do extremu, pretoze sa situaciam pri ktorych citim extremnu uzkost v spolocnosti vela ludi nemozem vyhybat pretoze to patri k mojej obcasnej praci.
Preto sa chcem spytat ci mi moze vseobecny lekar predpisat nejaky liek na uzkost napr. Lexaurin...alebo musim ist k psychologovi? (ku ktoremu naberam odvahu ist a urcite aj pojdem) lenze tuto situaciu chcem poriesit zatial liekom aby zo mna upadla uzkost a mohol som sa kludnejsie venovat praci bez toho aby sa mi potili ruky, ocervenel som ,triasol sa a podobne. Je to strasne neprijemne a ja praveze potrebujem byt uvolneny, pretoze moja praca potom nebude stat za nic.
Samozrejme tento typ lieku si dam fakt len obcas ked to je potrebne, a som si vedomy ako to skodi , lenze clovek niekedy nema na vyber. Preto chcem zajst ku vseobecnemu lekarovi aby mi nieco predpisal ale vobec neviem ci ma na to opravnenie predpisovat podobne lieky ako Lexaurin a ine lieky na uzkost.
Prosim nemoralizovat, som si vedomy vsetkych minusov, ale coskoro so odhodlam ist ku psychologovi uz len za to ze u mna prevladaju aj dlhodobo depresie.
Dakujem za reakciu smerovane konkretne na moju otazku