Rifle naše každodenné

Príspevok v téme: Rifle naše každodenné
lemur_ka

Ahojte, potrebovala by som názory, na nosenie riflí. Ja sama o sebe ich veľmi nenosím, ale môj manžel je v nich 24h/7d ešte mi povedal, že na vianoce, mu mám kúpiť rifle so zdvojenými kolenami, pretože monterky nechce ani vidieť a také obyčajné sa mu raz dva trhajú, keďže pracuje po stavbách. Neviem ho uhovoriť, aby začal nosiť aj iný materiál. Mne prídu také nezdravé, neviem či to je len môj názor.

lemur_ka

Vieš čo, tak prvýkrát mu ich doniesla švagriná z Ameriky, ale potom som skúšala hľadať aj tu u nás niečo také, neobjednávala som cez ebay alebo také zahraničné, ale chcela som zistiť či aj na Slovensku sú, no a tak cez eshop peron.slovakia sa mi podarilo nájsť a za dobrú cenu. Tak by ma to vyšlo asi aj keby som len tak z ebay objednávala.

tatttana

A odkiaľ to kupuješ, je to celkom fajn nápad pre môjho syna. Mohla by som aj jemu. V obchodoch kam chodím, tak nemajú nič podobné.

lemur_ka

No je to pravda, že radšej nech tie rifle má ak sa mu v nich dobre pracuje. Náhodou sa nebude cítiť dobre v pracovnom a nepôjde mu to tak. Tiež asi treba rozlišovať rifle a rifle, či sa kúpia len tak z čiňáka alebo z lepšieho obchodu. Už ani ten čiňák nie je taký lacný ako bol kedysi, tak drahé veci majú ako všade inde, okrem fakt značkových a tie mu isto nekúpim na prácu. Hej tie zdvojené som chcela objednať cez net, zachvíľu bude mať narodeniny tak aspoň o darček menej.

tatttana

ak sa v nich cíti fajn, tak prečo nie. Netreba siliť do niečoho, čo nechce nosiť. Cítil by sa nepohodlne a už by sa to odrážalo aj na jeho práci. Ak mu nespôsobujú problémy tak prečo by sa to malo riešiť. V oblečení je nezdravé akurát farbivo, to spôsobuje alergie, keď tak. Zdvojené rifle, to by trebalo môjmu synovi. Má deravé kolená stále. Už ani záplaty nepomáhajú.