Fajka az do konca?-sex

ifqy

cica987 zrychľuj postupne tempo a hlavne nezabudaj aj na ruku na tlak znou aby is ho mala pevne uchopeneho a tempo tempo...ked tak sa ho spitaj čo si si vyžaduje ench ta trošku ponaviguje..ja to mojej holke zozaciatku tiez tak vravel....mna napriklad jak ma doraba dost rajcuje ked ma eychlo doraba rukou a popritom sa hra s jazykom a s perami na zaludi..to zabera :-P teda aspon namna a verim tomu ze aj pre vecsinu muzskej populacie to bude dost prijemne :-)

nespak

Moja priatelka to nerobi a ja ju nenutim.
Minula priatelka mi chcela dat pusu "s plnami ustami" odvtedy sa na to divam inak

liquq

milujem, ked mi to zena urobi pusou, je to neslutocny pocit a este ked sa pri tom mozem na nu pozerat a vrchol do pusy je to najkrajsie, ked zena este pocas vystreku jemne masiruje zalud jazykom , alebo perami :)

janekMY33

to neny o upratovany ale to je o tom ze zena je ochotna s neho kusok okostovat a vtedy to muza psychicky povzbudi.A zeny to prehltanie vecinou robia preto aby zistily v podvedomi kvalitu spermii a ci je vhodny kandidat na splodenie jej deti???

m25

myslím si, že je to na každej žene, či to chce, alebo nie ..

ja to neznášam, nerobím to.. priatel ma do toho ani nenúti..
(ale len ten koniec do úst , orál mu robím velmi rada :) )

čerešňa

no...tuším sa berem preč z tohto fóra a to nadobro, lebo ako pozerám, tak v kategórii sex sa začínajú udomácňovať teplúši a to je už aj na mňa priveľa. Škoda tu mrhať časom. Kam to speje? Humus !

apolon

milujem orál,dlho a náružlivo olizujem a cumlem,pekný úd a keď sa objavý slzička lásky,neodolám a ústami a za pomoci ruky prinútim priateľa vystriekať sa mi do úst.S chuťou prehĺtam teplé mliečko a vysajem ho do čista.Kedže sa s priatelom milujeme,vždy mi to urobí tiež, aj on miluje chuť semena.Takže dámi,orál patrí k hrám lásky.

erikaaaaaa

prvýkrát som mala z toho strašnu depresiu.. prehltnut neprehlnut? bude nebude chutit? prehltla chutilo.. a čo sa týka prehltania.. je to zdravé :) chlapi maju veela vitamínov.. :D

Sexoskaa5

Thák.. fajku som skušala po prvy krat.. ale bez prehltanim.. akože prvy krat ti je s toho na bluvanie:D no teda aspon mne bolo... ale inak to je prijemne pre toho chalana.. ba aj pre teba ak si nadržana.. a robite sa navzajom..Predstaw si že je to lízatko a pojde to ako po masle.. určite to urobim aj na druhy X.. nebojte.. je to celkom okey.. a je to hlavne dôližite pre toho chalana. thak baby do toho.. VRAJ to je lepšie ako SEX...