Ahojte. Som 5 rokov s priateľom. Mali sme rôzne problémy, ale vždy sme si k sebe našli cestu, ľúbime sa, sme každý deň spolu.
Nikdy predtým som nebola žiarlivá, nemala som na to dôvod, tak isto na to nemám dôvod ani teraz. Nikdy ma nepodviedol, ani nesklamal moju dôveru. Je to dobrý človek.
V poslednej dobe, som začala hrozne žiarliť, mám jeho facebook a on o tom nevie. Keď si píše s nejakou dievčinou (podotíkam úplne normálne veci, bežné, ako sa má, a proste blbosti, nič vážne, a ani narážky), keď to čítam, je mi s toho na nič a hneď mám zlú náladu, skáčem po ňom, mám sprosté reči a podobne. Stále žiarlim, bezdôvodne. Neviem čo s tým mám robiť. Nechcem aby mi to zničilo vzťah.
Prosím o radu, čo robiť, ako sa s tým vysporiadať.
Očividne je problém v mojej psychyke, neviem čo s tým :-(
Ďakujem za každú radu.
Žiarlivosť, neviem to ovládať
takéto sa mi stávalo dávnejšie.. pomohlo mi to, keď som mu povedala, aby si zmenil heslo na facebook a vyjasnili sme si všetko :)
nedá sa to všetko odrazu ale postupne :)
swetlus
normalne hlavu hore, čo si nejaka menejcenna, bez neho si nič alebo čo ? :) hlavu hore vystrč kozy je s tebou lebo s tebou chce byť. a ak ti ho može hociktora vyfuknut, tak aby už bol preč taky chlap od teba! čo sa trapiš nad hluposťami? :) možno sa aj nudíš :)
fajn,asi sme sa zhodli-necham priestor inym,pa
Ani ja nemam rozvod za sebou, ale zato viaceri ludia maju...ci uz tu na fore, okolo mna. A ak tam vyslovene nie je nevera, vsetci sa stazuju na to iste.
A ved ja nehovorim o ziadnych tajnostiach vo vztahu :) Praveze ak viem o tom, s kym si partner pise a on vie s kym si pisem ja, tak to predsa znamena, ze tajnosti nemame. Nech sa aj zakladatelka temy spyta, s kym si pise a o com, nic jej v tom nebrani :) Ale ci jej to bude stacit...podla mna mu bude do posty chodit stale a trapit sa vlastne pre nic, kedze jej partner nerobi nic zle ;)
Mojim prispevkom som chcela povedat to, ze prosto mat vztah je slobodne rozhodnutie toho druheho byt so mnou. A kto si vo vztahu kladnie podmienky, tomu ten vztah dlho nevydrzi. Pretoze byt vo vztahu neznamena, ze teraz si uz muz nesmie pisat s nikym. Ak je vztah dobry, chlap ti aj sam povie o tom, s kym si o com pise :) A ked nie, treba sa normalne spytat ale nerobit zo seba stihacku :)
Pozri,nemam rozvod za sebou takže neviem.Jedno viem,že aj keď si po taliansky v uvodzovkach vymenime nazory s mužom a aj to pre blbosti 35 rokov manželstva nie je na zahodenie...Každy ma vzťah iny,je dobre si o všetkom povedať a nemať tajnosti,nedať priležitosť tomu druhemu aby žiarlil....je tu kopec ľudi nech sa vyjadria....
Rozvody nemaju nic s tym, ci si niekto s niekym pise :) Rozvod zacina niekde tam, ked sa dvaja prestanu snazit o toho druheho, ked si myslia, ze byt v manzelstve im zaruci, ze sa budu lubit. Nezaruci. Zvycajne sa dvaja vezmu a sklznu do totalneho stereotypu. Absolutne sa nezaujimaju o to, co partner prezil cez den, ako sa mal a podobne. Zena sa prestane snazit o svoj zovnajsok, muz zas o ten svoj a v domienke, ze respekt a uctu im niekto prinesie do schranky, si ziju vedla seba ako kamarati, nie ako partneri, milenci, najlepsi priatelia :)
Sponka a ty to ako riesis vo vztahu? Ty nekomunikujes so ziadnym muzom - kamaratom o beznych veciah? Lebo ja ano, a neviem si predstavit, zeby mi to manzel zatrhol. Tak isto on je v spojeni s minimalne dvomi kamoskami, s ktorymi sa pozna od malicka. Neviem si predstavit to tvoje "odtial potial"....lebo zakladom dobreho vztahu je sloboda, dovera, respekt a ucta...nie nejake hranice, zakazy, pozadovanie a robenie si narok na toho druheho :)
MultiLevel,to je tvoj nazor.Ja ti ho neberiem,ale myslim si že odtial potial.Nečudujem sa,že potom je tolko rozvodov....
Preco by si muz nemohol o beznych veciach pisat napriklad s kamoskou? Ak je niekto vo vztahu, tak automaticky musi prerusit vsetky kontakty s okolitym svetom - najma so zenami? Ak je chlap zadany, tak jeho partnerka ma vyhradne pravo na to s kym si pise, s kym sa stretava? Ma pravo na jeho myslienky? Co takto trosku doverovat tomu chlapovi? A ked uz zena nedokaze doverovat a smiruje mu v poste, a nenajde tam absolutne ziaden dokaz, zeby podvadzal a aj napriek tomu sa zena nadalej sprava ako furia, aj to je v pohode? Nuz baby, ak sa takto spravate k svojim partnerom, necudujem sa, ak je tolko nevernikov :)
Neschvaľujem vypisovačky so ženami....keď si chce chlapa udržať,tak nech mu povie rovno že sa jej to nepači,podľa toho sa ale musi spravať aj ona....
Sama pise, ze si dobre uvedomuje, ze nema ani najmensi dovod ziarlit....A ak aj napriek tomu ziarli, chyba je len a len na jej strane. A pokial svoje spravanie nezmeni, tak o priatela pride. Ziaden chlap nechce zenu, co si sama vymysla problemy a dovody na ziarlivost