Hustý, biely výtok

Príspevok v téme: Hustý, biely výtok
erička.d

Ahojte baby .. chcela by som sa spýtať,neviem ako to mám presne popísať no aspoň takto .. mám 16 rokov a už ma veľmi dlho trápi taký biely,hustý výtok ktorý sa mi naťahuje ako hlieny.Mávam to dosť často .. dokonca aj keď som na veľkej a trošku zatlačím tak mi to hneď vyjde .. je to nechutné ja viem ale fakt neviem čo to môže byť.Ešte som nemala pohlavný styk takže od partnera to mať určite nemôžem.Máte tu s týmto niekto skúsenosti?

Matej

Vážený prispievateľ - sponka - diskusného fóra internetového portálu ZDRAVIE.sk.

V posledných dňoch sme na našom diskusnom fóre zaznamenali viacero príspevkov od užívateľa vystupujúceho pod užívateľským menom sponka, ktoré je registrované na Váš email. Obsah týchto diskusných príspevkov hrubým spôsobom porušuje základné etické princípy a definované etické pravidlá diskusného fóra portálu ZDRAVIE.sk.

V tejto súvislosti si Vás dovoľujeme dôrazne požiadať, aby ste sa vyvarovali uverejňovaniu akýchkoľvek diskusných príspevkov s obsahom porušujúcim základné etické princípy a aby ste dodržiavali definované pravidlá diskusného fóra portálu ZDRAVIE.sk.

V prípade, že v krátkom čase nedôjde k zjednaniu nápravy v tejto veci, redakcia ZDRAVIE.sk osloví Vášho poskytovateľa internetového pripojenia a po vzájomnej komunikácii s ním bude kontaktovať príslušné orgány činné v trestnom konaní. S pozdravom redakcia ZDRAVIE.sk.