Pocul som,ze onkomarkery ma kazdy clovek bejak tak geneticky uz v sebe a je lenotazka, ci a ako skoro sa prejavia. Je to pravda??? A ak je to pravda suvisi s prebudenim rakoviny v organizme cloveka aj jeho psychicky stav??? Pretoze psychika cloveka je uzko spata s jeho fyzickou kondiciou a chorobami, tak sa da predpokladat, ze ak je clovek psychicky v nepohode je nachylnejsi na to, aby sa v nom rakovina prebudila a vobec ma oslabenu imunitu aj voci ostatnym ochoreniam???
Suvisi rakovina s psychikou cloveka
philips, štúdiu? Tá samozrejme neexistuje, sú iba fakty! Sú to skladanky, čo by som musel písať v nespočetných príspevkoch. No jedná sa tomu vymyká, je to moja žena, ktorej diagnostikovali HPV, a samozrejme musela dať celú maternicu von, a čuduj sa philips, výsledok bol na konci môjho zásahu negatívny! Zázrak to samozrejme nebol, iba logické, nezatajené skutočnosti, aj o tomto druhu!
Pošli odkaz na štúdie.
matway, lebo to tvoje je podložené vedeckými výskummi.
MJANIK, je to nepodložený blud! Je x-y faktorov, ale ani jeden nie je ani stres a ani psychika! Ja som napísal len zrod rakoviny v bunkovej podobe, a to čo nasleduje, si robíme nevedomky sami, ale ako píšem a opakujem sa nie je to ani genetika, stres či psychika. To sú už iba nepriame stavy pri zistení, že ju máte.
áno,najväčší vplyv má psychika a stres
Zdravím všetkých. Chcem vám napísať pár riadkov, aby ste aj vy pochopili podstatu rakoviny.Mali by ste vedieť, ako a kde to vlastne začína. Tam, kde vznikne, povedzme zrod, jadro, začiatok, dôjde v našom tele k štyrom krokom takéhoto zrodu.
1: Hypotalamus - nachádza sa v našom mozgu, uvoľňuje svoje živé bunky do krvi, lymfy a cerebrospinálnej tekutiny /mozgová lymfa/,takže cestujú naším systémom.
2: Hypofýza - je akýsi prívesok pod hypotalamom, kde taktiež dochádza k uvoľňovanie vlastných živých buniek.Tieto dva orgány vypustili do obehu svoje živé bunky, preto ich náš imunitný systém /presnejšie biele krvinky/ nezlikvidujú. Náš IS má ale určité odvetvie, ktoré zahrňuje aj takzvaných aktérov, komplementy. Nás bude zaujímať iba jeden, komplement C3. Ten totiž môže napadnúť a zničiť živé bunky, potom nastupujú biele krvinky a likvidujú ich. Čím viac buniek tým viac telo potrebuje kom. C3, po času už nestíha držať s nimi krok. Tieto dve bunky sa potom spoja, vytvoria dvojicu.
3: Pankreas - podžalúdková žľaza z neurčítého dôvodu tiež uvoľňuje svoje bunky, ktoré sa pripoja k dvojici hypotalamu a hypofýzy. Vzniká tak trio, ktoré má spojitosť v presnom poradí, je to: hypotalamus-hypofýza-pankreas. Takáto trojica, už neohrozená naším IS sa plaví našim krvným, lymfatickým a cerebrospinálnym riečišťom.
4: Tu prichádza na rad štvrtý orgán, môže to byť prostata, prsia alebo iný. Nezabudnime, že lymfa je tekutina, ktorá nie je v žilách alebo tepnách, ale v okolí orgánov, a časti priestoru okolo orgánu sa hovorí matrica. Bunky týchto orgánov už plávaju spolu so spojenou trojicou. Bunky z štvrtého orgánu tvoria malinké vlákna, fibronectin, laminin a lepkavú substanciu cadherin E. Ak sa do tejto lepkavej sieti dostane trojica, spojasa, splynú, vzniká tak štvorica, ktorá už daný orgán neopustí. Trojice, ktoré blúdia telom sa spoja iba s tým štvrtým orgánom, ktorý produkuje nadmerné množstvo fibronectinu, lamininu a cadherinu E. Aby vzniklo takéto nadmerné množstvo lepkavej substancie, do hry vstupuje určitý cudzopasník-parazit. Spomenuté parazity sú motolice Fasciola a Ascaris. Oslabený IS, premnožené parazity, zvýšená tvorba lepkavej substancie, trojica prilepená ku akémukoľvek štvrtému orgánu a máme zrod, jadro rakoviny!!!
Všetko je už predpripravené. Rast a priebeh choroby závisí od okolností, prítomnosti ťažkých kovov, škodlivín, radioaktivite a parazitov.
Clenovia rodiny ziju casto v tom istom prostredi, rovnako sa stravuju a maju rovnake infekcie. Takze to nie len genetika
Nemyslím si, že psychika má nejaký vplyv na vznik rakoviny. Z otcovej strany každý jeden člen rodiny zomrel na rakovinu, vrátane mojej sestry,všetci boli voči stresu odolní.
Stále, ak napíšem takto niečo len všeobecne je to tým, že píšem mimo domu z mobilu, a priznám sa, že mi to moc nejde, robím aj časté chyby, a nebol by som rád, ak by sa do mňa niekto obul pre moju gramatiku. Onedlho by som tu chcel pripísať skutočný zrod tejto pliagy, určite to bude mnohých zaujímať...