Krv v moči

Príspevok v téme: Krv v moči
andrik

Dobry den.
Dnes sa mi na toalete stala neprijemna vec, v moci som si nasla krv. Najskor som si myslela, ze to mam sposobene tym, ze som brala teraz nedavno hormony, aby som dostala menstruaciu, ale krv mi isla z mocovej trubice. Zacala som googlit a vsade som nasla len forka s palenim, stipanim a bolestou pri moceni, co som ja nemala.
Mam cysty na oblickach ale uz dlhodobo nie som sledovana a musim aj priznat, ze moj pitny rezim tiez nie je nic moc.
Pojdem s tym k lekarke, len by ma zaujimalo na co sa mam pripravit.

Za kazdy nazor vopred dakujem. :)

rikinka1211

Daj si spravit testy z mocu.mozes mat zapal ako ja..tiez ziadne priznaky akurat bolest podbruska sem tam nie casto

RNG

Ak mas v urinarnom trakte nejake mikroby, tak na to su napr 2 gramy D-manozy kazde 3 hodiny. Toto casto rozne mikroby odhakne zo stien a moc ich splachne von.
Alebo pi roztok citricidalu, alebo na plesnove a kvasne nakazy ber oreganovy olej(3 x 200 mg carvacrolu), a iste mnohym pomoze brat berberine, 2 x 1 gram denne.
Proti virusom pomaha zvysovat viralnu imunitu, pozri cez google.sk pod mojim nickom a slovom Herpes.
Zvysovanie viralnej imunity radim dnes kazdemu , v case tichych viralnych epidemii , ked nosime v tele coraz viac roznych virusov, lebo tieto napadaju aj potichu nervove obaly, vystelky organov a podobne, a to aj bez inych priznakov chorob.
Na cysty pomaha brat napr yam alebo DIM, na upravu hormonalnycy hladin a brat silne enzymy, co utvary ako cysty, hrcky tumory a podobne odburaju v tele. Pomaha brat aj jod a selen, ktore sa podielaju nielen na roznych hormonoch, ale aj na tvorbe roznych enzymov, vcitane cistiacich
Davka je 2 az 6 mg jodu a 200 az 600 mikrogramov selenu.
Viac pozri cez google.sk pod mojim nickom a temou jod.
Odporucene denne davky, ktorych sa tak zatate uz od roku 1948 drzi velka vacsina lekarov su totiz mylne prinizko urcene a telo pracuje s vyssimi davkami jodu a selenu celkove lepsie, najma pri sucasnom zamoreni chlorom, fluorom a bromom, ktore nas o jod nemilosrdne pripravuju.

djdjxb

Ak by bola pravda ze si prechladnuta tak urologicky caj ved vies..:) ked ty to do piatych dni neprejde a budes sa citit horsie .. A k tomu ta krv.. Urcite mas daky problem bo moja spoluziacka skoncila az v nemocnici...:) nemozem ty viac poradit bo ja nastastie nemam nic s oblickami takze tak..

kikiii

kedze ta nuti na mocenie tak mas asi infekt.No davaj si pozor,pravidelne navstevuj nefrologiu a dodrzuj rady lekara.Ja mam tiez polycysticke oblicky a absolvujem peritonalnu dialyzu /doma sa napajam/

andrik

Mascha, fiha, urcite po nej budem v obchode patrat :) Dakujem.

Akurat zistujem, ze som zrejme prechladnuta, chodim nezvycajne casto na toaletu.
Len neviem ako sa mi to stalo, kedze chodim vzdy hrozne zababusena. :)

andrik

Matway, na problem s oblickami mi prisli normalne lekari, chodila som s tym stale na kramare a ked uz som to mala dlhodobo rovnake, tak som tam prestala chodit :) (resp. rodicia ma tam uz nezobrali)
Okej, viem, ze voda ma nevykupi, co mi teda navrhujes?

matway

No, nedodržuješ pitný režim/ nehovorím tu o cole alebo káve/ a potom sa divíš. A ako si prišla na cysty na obličkách? A ešte posledná vec je, že pitie vody ťa teraz nevytiahne z biedy! Samozrejme uľaví, nič viac.