Špehunstvo

Príspevok v téme: Špehunstvo
isa

Niečo osobné. Trvá to už dlhšie..Ja to beriem tak,že jedným uchom dnu a druhým von. Proste si nevšímam. Najlepšie je rozprávať priamo s tým človekom, čo sa aj viac krát stalo, ale niekedy mám pocit, akoby ten druhý človek mal zapchaté uši.Mám na mysli svokru,,možno niekto to zažil, alebo niečo podobné. Stále v podvedomí má,že ja robím niečo nefér za chrbtom, čo vonkoncom není pravda.,ale tak ona má stále v hlave tú verziu. Sedela som pri PC napr. mobil primne...pribehla a hned nato,že s kým si to ja volám..a ešte aj urazená odišla. Ked idem hoc len do práce a beriem do auta nejakú tu kámošku...pátra odkiaľ je..a všetko do detailu.Večer ma čaká, musím poslušne naklusať načas.Ked nejaké tie minúty meškám,,hned sa pátra. :) Také špehovanie. Ja sa na tom dobre smejem :)..premýšľam čo s tým... Chcela by som to dať na správnu cestu..

_meno

Ahoj isa

Ľudia čo sa boja tvoriť život, skúmajú životy druhých (netvoria, čítajú).

Aby si im dodala odvahu, je dobré najskôr si všimnúť, čo ju zaujíma (napríklad zaujímajú ju ľudia .. preto sa jej spýtaj, ako sa majú jej kamarátky, kedy ich bola pozrieť atd atd atd).

Spoj ju s jej kamarátkami a uvidíš, ona v tvorení vzťahov bude pokračovať naďalej. (ona vnútorne cíti, že jej to chýba, len NEVIE alebo nemá ODHODLANIE ako túto potrebu uspokojiť). Pomôžeš jej - pomôžeš sebe.

Veľa šťastia isa

isa

Niekedy ma to vytacalo, teraz nie...ani to moc neriesim, iba tak trochu...ze otocim sa a zamnou inspektor. :) Ja si z toho nic nerobim, a ak ona hej...tak je to jej problem. Vidim to tak...

Jessi_1111

Nechceš to riešiť právnou cestou?

Veď jej normálne povedz, že máš pocit, že ťa sleduje a ak neprestane, obráť sa napríklad na políciu.