Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco muz uraza a pohrda zenou

Príspevok v téme: Preco muz uraza a pohrda zenou
Natalia787

Poprosim o nazor, hlavne muzsku populaciu. Zoznamila som sa s jednym sympatickym muzom. Mala som sice partnera, aj som mu o tom hned povedala a na zaciatku sa zdalo,ze mu to ani neprekaza. Po urcitej dobe sa ale zmenil a zacal sa spravat dost pohrdavo, akoze som "zabezpecena slecinka" a vsetko v zivote mam a nemusim pracovat...pritom som sa vzdy spravala ku vsetkym slusne a vobec nie nafukane. Uvedomujem si,ze som mala v zivote viac stastia ako ostatni a mam partnera, ktory mi materialne sice da vsetko,ale citovo nie...a prave preto som si tak zvykla na tohto muza, s ktorym som sa zoznamila. Bola to moja jedina bokovka po dlhych rokoch a nastojil na tom on, tyzden som sa rozhodovala, ci to vobec zacat,ale hrozne ma pritahoval a vsetko bolo prvy mesiac uzasne... no po mesiaci sa zacal spravat tak, akoze no slecna ma vsetko,ale mna mat nebudes. Zacal sa hrat na pana nedosiahnutelneho a zacal so mnou uplne cvicit, urazat a ponizovat ma za to, aka som, ze mam partnera a stretavam sa s nim. Vzdy som mu vravela ze peniaze nie su vsetko a naozaj ma robil viac stastnou a uz som rozmyslala, ze odidem aj od svojho partnera a budem s nim, aj ked by to predstavovalo pre mna uplnu zmenu zivota a stylu ..ale naozaj som s nim bola spontanne stastna- alebo zamilovana. Az kym som neprisal na to, ze aj on ma partnerku,o ktorej mi "zabudol" povedat. Citila som sa ako najvacsia krava, nemal ani tolko ucty, aby mi povedal pravdu a na moje otazky, preco sa mu niekedy nemozem dovolat odpovedal vzdy, ze nech si nemyslim, ze ked ja zavolam on bude skakat ako na gumicke. Teraz viem preco niekedy nedvihal a fakt ze ma takto vodil za nos ma pekne urazil, no bola som zamilovana....namiesto sceny som to chcela zobrat s nadhladom, ze za co ma mal a trochu som sa do nho pustila za to vsetko, ako sa so mnou bavil,ze ja podvadzam a aka som a pritom on nemal ani tolko guraze, aby mi povedal, ze je zenaty. Prestali sme sa stretavat a ked sa nahodne stretneme tak sa sprava ako najvacis chrapun, zakazdu cenu sa ma snazi ponizit, na pozdrav a zdvorilu otazku reaguje vulgarne a pohrdavo. Uz som sa nejako vyrovnala s tym ,ze som sa zamilovala do muza, ktory asi ani neexistoval, takto ako sa sprava by som ho uz ani nechcela...ale stale mi chyba ten, do kotreho som sa zamilovala a nedokazem si vysvetlit, preco ma teraz uraza slovami, ze no co slecna si narazi zase niekoho noveho? Dava mi najako akoze ja som lahka zena, co si pocas parnerovej nepritomnosti vodi domov hadam kazdy den ineho milenca, nenavidi ma za to, co mam a ze nemusim pracovat. Pritom bol moj jediny vztah pomimo mojho a chcela som sa vzdat vsetkeho a byt s nim...po tom vsetkom som ja ta lahka zena, uraza ma sprava sa pohrdavo. A sama sa cudujem, ze ma to trapi...neviem ale pochopit preco to robi???

vebe

Odhliadnuc od toho, co sa ti teraz stalo, ze si sa zalubila a ukazalo sa ze je to chrapun a komplexak, mala by si si vyjasnit jednu vec. Chces dlhodobo fungovat vo vztahu, ktory je podla tvojo opisu taky ze si rozumiete, byvate spolu ale sama citis, ze laska to uz nie je? Neviem kolko mas rokov, ale mas este velmi dlhy zivot pred sebou a chces akceptovat takyto vztah? (Asi je to trochu pohodlnosti zo strany vas oboch, lebo rozist sa by znamenalo prist o zabehnuty servis napriklad) Ak ano, tak ides do velkeho rizika, ze cim dalej tym castejsie sa ti stane ze sa do niekoho zalubis a budes mat problem, ze mam dlhodoby vztah a popri tom este niekoho, do koho si sa zalubila. Lebo okrem zabehnuteho vzthau zo zvyku clovek potrebuje aj lasku a s tym neurobis nic, tak to je.

Maoam

nesudim ta za to, co sa ti stalo, stava sa, navyse z tvojho prejavu je jasne, ze si to davno olutovala

myslim si, ze si narazila na absolutne nevyrovnaneho muza s velkymi vnutornymi komplexami a bola si jeho ventil, zaroven si potreboval cely cas nieco dokazovat

je primitivny, je vulgarny, vsetko, co o tebe hovori, hovori v skutocnosti o SEBE samotnom

nesmies si jeho slova brat osobne, pretoze on nehovori o tebe, ale o sebe

navyse tam vidim aj dost velku zavist a ziarlivost, neviem ako je na tom majetkovo on, ale mozno ti zavidel status zabezpecenia - muzi to tazko znasaju u zeny (dost vela muzov), dalej - ON bol ten, ktory bol vo vztahu od samotneho zaciatku necestny a klamal ta, ty si mu predsa hned povedala o tom, ze si zadana - on ta tahal za nos

NEMAS SI CO vycitat ohladne tohoto zmrda, fakt nic.

Je to skusenost do buducna, no a co sa tvojho terajsieho vztahu tyka, sama sa musis casom rozhodnut, ci potiahnes karu dalej, alebo sa rozidete a casom si najdes niekoho noveho - len nech su uz zadani a zenati pre teba tabu. Daj si vzdy na zaciatku tu namahu zistit tento fakt, ci ten muz nahodou nie je zadany, alebo nema minimalne frajerku na sex a Co. DA sa to, vidno to na vela reakciach, muz, ktory ma iba teba, nema problem zdvihnut ti, prist, ok, keby aj nemohol - ma logicke vysvetlenie, ale aj to by sa dalo zistit, ci to bola pravda.
Davaj si pozor. Mozno si bola ista trofej pre neho.
Ak si bohatsia, mlada, krasna, sexy - preco nie? Jemu zakomplexovancovi to urobilo proste dobre.

Milan NMnV

To je tym ze vatcina zien pozera u chlapa len na vonkajsiu krasu , uvidia peknu tvaricku , svaly atd . hned si s nim zacnu vztah ale vobec ich netrapi aku ma chlap vlastne povahu . Zo zaciatku je vsetko krasne az do chvile kedy zeny nezistia ze on rad pije , sem tam ju aj udre a sprava sa ku zene ako k handre

RNG

Kde je ten manzelsky slub: v dobrom aj v zlom, v bohatstve aj chudobe, v zdravi aj chorobe, dokial nas smrt nerozluci?
Tedn dnesny asi znie:dokial sa nam to bude hodit.
Nuz je to smutne, ked sa to redukuje na spolubyvajucich ,alebo este menej, miesto partnerov na zivot.

Natalia787

Sme vo vztahu uz len zo zvyku..nie je to len z mojej strany, tak isto aj z jeho, no na druhej strane spolu dobre vychadzame a nie je to o tom, ze sa v nasom vztahu trapime, koli zaneprazdnenosti a vsetkym povinnostiam sa uz nevieme tesit ani z toho co mame. Aj ked nepracujem, staram sa za partnera o vela veci, na ktore on vobec nema cas. Nevyciciavam partnera z panazi a mam dost velky podiel na tom co spolocne mame aj ked teraz uz nepracujem. Kedysi tam bola laska, no teraz sme uz len ako keby zohratymi obchodnymi partnermi. Takto fungujeme, nehadame sa, nemame problemy a obaja vieme, ze sme spolu tak-zo zvyku a ze to nemame ani cas hadam zmenit. Partnerovi to takto uplne vyhovuje a nechce nic menit. Vidite, ako to vy chlapi vnimate? Otazka bola: Preco vas niekto chce zbalit, poviete mu, ze mate dlhorocneho partnera, napriek tomu vas bombarduje zaujmom, kym sa do nho nezamilujete, on sam vam nepovie, ze je zenaty a ked neurobim ziarlivostnu scenu tak si z toho vydedukuje ze som chladna bestia, co si naraza chlapov kadial chodi. Ja som napisala, ze som sa chcela vzdat vsetkeho-to znamena aj financne a vy mi poviete, ze chcem partnera vycicat z penazi....mas presne rovnaky nazor na vec. Ja som bestia, co vyciciava partnera z penazi a zahrava si s milencami vo volnom case, kym partner nepride z prace. To, ze dlhdodoby vztah ochladne a su ludia spolu uz len zo zvyku je predpokladam taktiez len moja vina , aj to,ze som sa zamilovala do chlapa, ktoremu som hned povedala, ze mam partnera a to, ze on mi nepovedal, ze je zenaty je v uplnom poriadku...bohuzial stalo sa, asi som neni prva zena, co mala milenca... no ale ked vidim tie chlapske reakcie, odpoved preco sa ma snazi urazat a ponizovat asi nedostanem...On robil co? Nieco ine, ked chce odcudzovat za to mna?

vebe

Natalia, dost cudne co pises. Vies ty sama co chces? Okrem toho, zda sa ti normalne, ze ,mas partnera a mas bokovku? a hovoris si, ze ved to je jedina a prva tvoja bokovka? Skus si precitat po sebe co si napisala a skus sa nad tym zamysliet. O com je vlastne tvoj vztah s partnerom? je to vobec vztah, teda ze dvaja su spolu, lebo sa maju radi,pritahuju sa a mozu sa na seba spolahnut v dobrom aj v zlom? Ja len zasnem

Brand

Ja by som sa asi správal rovnako. ale nie na mieste milenca, ale na mieste partnera.Prečo sa s tvojím zabezpečeným partnerom nechceš rozísť keď nikoho iného nemáš?Partnera chceš len vyciciať z peňazí a keď si nájdeš milenca, chceš sa s ním rozísť.Ešte nech si ťa tu ženy nezabudnú zastávať a robiť z teba svätú.