ahojte, chcem sa poradit, babka v maji zaplatila poslednu splatku co mala uver v home credite..nebola to velka polozka, platila len 12 eur. prisiel jej papier o tom, ze uz splatky ma uhradene vsetky, teda ze uz platiti nic nemala. vcera jej prisla sms od homecredit s kontaktom 0337767444 na ktore ked som volala hovoril so mnou len automat a podla volieb ma naviedlo na cislo uctu kam mam uhradit peniaze a kolko...chcem sa poradit, chodia taketo sms od home credit alebo je to nejaky podvod. viete nezda sa mi to kedze dnes je sviatok, cez sobotu nedelu nic nevybavime a v pondelok zase sviatok..a v sms bolo ,,peniaze nam poslite do dvoch dni,, nezda sa mi to proste...keby bolo do dvoch prac. dni Ok....poradte
SMS od Home Credit že má babka zaplatit
k mate papier, ze pozicka je vratena, tak nic neposielajte... ked tak zovolajte na ine cislo homecreditu... nejake je isto na zmluve o uvere... tam sa dovolate priamo na cloveka, ktory zmluvu spracovaval.... nereagujte na ziadny automat... moze to byt odrb... mohlo sa stat, ze sa niekto dostal do datbazy homecreditu a ziskal diskretne udaje a rozposiela taketo sms... vy mate papier, ze je vsetko splatene...