som alergicka na nieco, co kvitne alebo neviem co robi v tomto obdobi. Pravidelne v maji mavam prejavy alergie. Este som s tym nebola u odbornika. Mam chvilu pred statnicami, takze nemam cas ist k lekarovi a potrebujem zmiernit prejavy alergie, pomozte
Alergia
Claritine dlhodobo uzivat nie je velmi rozumne.. skuste si skor najst nejaky doplnok, ktory je z prirodneho zlozenia a otestovat ho na sebe. Ja mam skvele skusenosti napr so Stopalergom (stopalerg.sk), to mozete uzivat dlhodobo a nemusite mat strach, ze vam to odpali, ci ovplyvnuje inu cast tela/organizmu.
Ethel jasne!!!! Opacne!!!! Ale mne claritine velmi pomohol a z tych dvoch tabliet co som uzila, nemoze byt ani reci o poskodeni pecene.
Pelove ci vytrusove alergie mozno liecit odstranenim zdrojov, zabranit prilisnej histaminovej reakcii alebo existuju aj systemy, kde pred sezonou nastepia male mnozstvo alergenu svojim sposobom telo proprevia na masivnejsie davky neskor tzv. desenzitizacia Odstranenie zdrojov:nosit gazovu masku na tvari v case alergii(polovica Japoncov to nosi), mar doma cisticku vzduchu a vysavac typu HEPA a podstatne znizenie pelu a vytrusov doma, po prechadzke sa osprsit, umyt vlasy (-na nich sa zachytava pel) a preplachnut nosne dutiny.
Z latok proti alergiam su menovite bromelain(1300gdu/den, enzym a antihistamin+, antihistamin), quercitin(2krat 500 mg denne),NAC(n-acetyl cystein, expectorant2 krat 600 mg), vytazok z listov zihlavy(antihistamin) a pomocne su aj omega 3 oleje(lanovy, rybaci)
to mas asi sennu nadchu..zodac mne osobne nezabral, teraz mam tabl. aerius a ocne kvapky, ale tie tabletky su take silne ze ani kvapky do oci nepotrebujem
pozri na www.boiron.sk sú tam homeopatiká,sú čiste na prírodnej báze
pupavka,mozem vediet preco si myslis,ze by sa nemali uzivat dlhodobo?Kazdy alergolog by s tebou nesuhlasil.
tieto lieky by sa nemali uzivat dlhodobo, iba na predpis od lekara
Ak si na Zodac-u, asi len treba trosku pockat, kym to zaberie
agina,odporúčam ti pozrieť si nežiadúce účinky zodac a claritin.len u claritinu sa spomína problém s pečeňou....nepomýlila si sa?
Nie je to to iste.Okrem toho Zodac poskodzuje pecen jak hovado.