dieta a krvné skupiny

Príspevok v téme: dieta a krvné skupiny
daja

Počula som, že ten, kto nemôže schudnút aj napriek tomu, že drží dietu, málo je a aj to len beztukové potraviny, predsa nie a nie z vahou dole, že v takých prípadoch sa dá urobiť krvný obraz a tam sa zistí, ktorá zložka v krvi je alergická na tie,či oné potraviny. Napr.: darmo budem jest len nizkotučné jogurty, ak som alergická na mliečny tuk, neschudnem-zablokuje sa to. Ak má niekto takéto skusenosti, alebo počul bližšie o tejto diete, poraďte.Kde by sa dali urobiť tie testy a či vôbec sa to u nás už praktizuje?

lucia111

Prosim vas,nemohli by ste mi poradit?Mojej maminke nasli v krvi protilatky anti E a anti c.
Co to vlastne znamena?

vianocka

Velmi rada by som chcela niekoho poprosit, kto vie viac o diete podla krvnej skupiny O. Snazila som sa nieco zistit cez internet, ale vela toho nebolo. Som teraz v zahranici a dost som tu pribrala a potrebovala by som schudnut. Budem velmi rade, ked mi pomozete. Dakujem.

macken

Ja si mysli, ze to vobec nie je blbost, urcite to funguje. A ked sa z toho aj hned neschudne, urcite tym nic nepokazime. Ja osobne by som sa na to aj dala, ale neviem si predstavit, ze by som sa mala stravovat v prevaznej vacsine bielkovinami... kedze som nulka. Maso nemam rada, je mi z neho zle... ale ktovie, raz mozno...

daja

ďakujem všetkým za ich názory, bola som dlhšie mimo Slovenska, tak až teraz reagujem.Zatial som žiadnu odbornú literatúru nezohnala, ale tiež si myslím, že niečo na tom bude, lebo predsa, veď naozaj každý organizmus je iný a musí aj na určité jedlá reagovať inak, ako ten druhý. Určite by som to aj ja chcela vyskúšať. Síce, myslím, že nemám až takú nadváhu /mám 169 cm a 66 kg/,ale vždy som mala tých 62 a tie zvyšné mi vadia, aj kvôli oblečeniu a aj sa zle cítim,a nie a nie ich zhodiť!Asi je to už aj vekom, ale ešte sa pokúsim. Potom napíšem.Zempal, prosím ťa, mohol by si mi napísať akú krvnú skupinu máš ty? Mala by som to ľahšie, keby si mal takú ako ja, poradil by si mi. /mám A Rh+/vďaka.

zempal

Milé neveriace dámy.
Stravovanie podľa krvných skupín nie je žiadna blbosť. A kto to tvrdí tak určite nemá ani poňatia o súvislosti medzi stravou a krvou. Doporučujem najprv trocha poštudovať o tejto tematike a až potom napísať do éteru nejaký názor, alebo záver o určitej téme. Ináč bude aspoň trochu vzdelaný človek považovať váš názor prepytujem za KRAVINU. Vyskúšal som stravovanie podľa krvných skupín na vlastnej koži a funguje to jedinečne. Cítim sa oveľa zdravší a stratilo sa mi veľa zdravotných problémov. Navyše som za jeden mesiac schudol 7 kg. Je síce pravda aj to, že počas diéty je treba jesť a nie žrať. Týmto príspevkom som nechcel nikoho uraziť len som nemohol nereagovať na to, že „linduska87“ takto unáhlene zhodnotila stravovanie podľa krvných skupín. Doporučujem vyskúšať a potom mi napíšte či som nemal pravdu. zempal@szm.sk

linduska87

nechcem nic hovorit ale podla mna je to nejaka blbost...ta dieta na zaklade krvnych skupin... dalsi nezmyselny osial propagovany americkymi vyskumnikmi, ktory slubuju zazracne schudnutie novym revolucnym sposobom...nech to ludia zhltnu... ved to co zjem sa s krvou nestretne, lebo to prechadza traviacim traktom...ked sa rozlozia latky...organizmus ich prijme a rozpustia sa v krvi...to znamena ze ked mam skupinu AB pozitiv priberem po varenej klobase viac ako clovek s krvnou skupinou 0???...ved ja sa nehadam

nemo

o tom som tie nieco pocula.. sama ale neviem ci tomu verit.. ale od dneska som to rozbehla.. keby boli nejake pozitivne vysledky, hned pisem:)

karola

Aj ja som pred nedávnom počula o dietach na základe krvnej skupiny.Je to možné.Kúpila som si 2 knižky na túto tému a vyskúšam.Neskôr napíšem,či to zabralo.Bola som za hranicami a tam to bol posledný hit v dietach.