Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Erekcia pred 40tkou

Príspevok v téme: Erekcia pred 40tkou
erektilka

ahojte. chcela by som sa obratit hlavne na zeny ktore maju "starsich" (nie uplne starych :) )partnerov. pred 7 rokmi som mala vztah s chlapom a vsetko bolo ok len sa nase cesty rozisli. ja som odisla na dlhu dobu na zahranicnu staz a on opacnym smerom do zamestnania. teraz sme sa vsak opat vratili obaja a dali sme to zas dokopy. problem je ze nejak nam to uz nejde v posteli. predtym bolo vsetko ok aj ked sme mali nejake to vinko v sebe. teraz je s tym ale problem a ked sme sa o tom bavili tak vravel ze je to tym ze je starsi (pred 40)a unaveny z prace a tak... no aj tak sa neviem zbavit myslienky ze je so mnou nieco zle. ako by sa dalo dopomoct k erekcii? okrem viagry. na to ma hadam este cas. a chcela by som aj jemu dopriat...

wreck

mam 36 a zatial ani najmensi naznak problemov ake opisujes. ak vylucime zdravotny problem, najlepsi liek na makke brko je oddych a zbavenie sa stresu. nie kazdemu to ide rovnako lahko, nie vzdy sa podari po prichode domov prepnut na nepracovnu frekvenciu.

samozrejme, ak sa nic nemeni ani cez vikend, bude to nieco vaznejsie. tento typ problemov pomoze dobre diagnostikovat dlhsia dovolenka, aspon 7-9 dni. ak nepride k zlepseniu, treba hladat dalej. moze v tom byt skutocne zdravotny problem (aj zatial utajeny), prirodzeny a vekom podmienenty pokles zaujmu o sexualne aktivity, ale aj ina zena.