Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnusi sa mi?

Príspevok v téme: Hnusi sa mi?
Duri134578

Dobrý deň mám taký menší problém.. Nie nemám 15 ani 17 ani moja priateľka.. No mám jeden problém moja priateľka spala z viacerimy mužmi predomnou na chate, dovolenke bývali celkovo ich bolo 6 a o všetkých viem teraz keď máme mať spolu sex na všetko si spomeniem a Hnusi sa mi.. To všetko.. Nechcem to no žiaľ si nenavyberam...vie mi niekto pomôcť? ďakujem :-)priateľku milujem.. A nedokázal by som ju podviest:-)

Adrianka_1

Ahoj. Možno by ti/vám pomohlo sa o tom otvorene porozprávať. Možno s tým má tiež problém. Ale minulosť nezmení a ani ty nie . Takže sa na to buď vykašli a sústreď sa na to čo spolu prežívate teraz alebo jej to povedať a možno sa ti uľaví a spoločne to vyriešite. Ak máte otvorený vzťah nemal by to byť problém. :)

oeo

Priateľku milujem vs hnusí sa mi.

Problém. Nie však v tebe. Prečo sa dnes z dievčat, ktoré nemajú sexuálne skúsenosti smejú a tie, ktoré majú, sú naopak in? Veď by to malo byť opačne. Dievča, ktoré si seba váži, čaká na pravú lásku, na toho jediného a až tomu sa odovzdá ako svojmu manželovi - natrvalo. Žiadne krátke vzťahy, žiadny sex pre zábavu. Nemalo by to tak byť? Ak si zachová panenstvo pre toho pravého, ten by mal byť hrdý, že našiel poklad. Ona čakala práve na mňa a nijaký iný ju nikdy nemal. Rozhodla sa na mňa počkať, ešte keď ma nepoznala. Ako by si nevážil a ešte viac nemiloval svoje dievča?
Ďuri, tvoja priateľka si pravdepodobne neuvedomovala, čo milovanie v skutočnosti je. Že milovaním druhému vyznávam: patrím len tebe a si môj jediný. Dnes je bohužiaľ bežné hovoriť tieto veci postupne viacerým, čím tieto vyznania strácajú na hodnovernosti. Niekedy je ten druhý využitý pre získanie vlastného sexuálneho pôžitku, čo vôbec nie je o láske a je to sebecké.

Skús si budovať s priateľkou čistý vzťah bez sexu. Vyhneš sa tomu, že by si bol prípadne ďalším v poradí a zistíš, či to má budúcnosť. Ak sa vzťah rozpadne kvôli absencii sexu, nemusíš ľutovať, pretože to nebol vzťah, ktorý by vydržal. Ak však dokážete tráviť čas a tešiť sa vzájomnej prítomnosti aj bez intímností, váš vzťah má šancu prekonať všetko, aj priateľkinu minulosť (ktorú hádam teraz, keď spoznala teba, aspoň trochu ľutuje).