ma s tym niekto skusenost???
Potrebujem si z uctu vybrat nejake peniaze vzhladom k vzniknutej situacie ktoru tu nejdem rozpisovat...ked mam na ucte cca 3000€ a datum kedy si mozem nieco vybrat az v novembri(12mesiacov), zaujimalo by ma v akej vyske je urok ...lopatisticky, kolko zaplatim ked si vyberiem skor peniaze ako v urcity datum ktory si peniaze mozem vybrat bez nejakeho poplatku.. (tatrabanka)
Terminovany vklad, uroky
uz som bola..a pridem o urok..tot vsetko, ale dakujem :)
spýtaj sa v banke,ale pokuta býva napr. že prídeš o ten úrok,alebo ti strhnú napr.3% z vyberaného obnosu.Každá banka to má ináč.
napisala som v zatvorke 12 cize rocnu..v zmluve som sa nedocitala, na nete som nevedela najst. preto sa pytam najskor takto cez net ci sa mi tam vobec oplati ist.. takto ci nema s tym niekto skusenost..ale dik za odpoved aspon takto :)
Nevieme citat myslienky. Opytaj sa v banke, presne ti povedia.
Nepovedal si, aky mas rocny urok. Ci mas ozaj rocnu viazanost, alebo dlhsiu /pozri si zmluvu/ a sankcie za predcasny vyber su tiez v zmluve, alebo vseobecnych podmienkach, ci cenniku sluzieb.
Zvacsa existuje aj nejaka vypovedna lehota, kedy to musis nahlasit vopred, ze vypovies obnovenie terminaku. Alebo sa terminak, ktory je na dobu urcitu, vracia spat na povodny ucet sam. Zalezi produkt od produktu.
situacii