Pred niekoľkými dňami som bola som s chlapcom a spravila som ho s ústami..ale proste stala sa taká vec, že neviem čo som mala na ruke, či sliny alebo jeho toto...... a proste keď som prišla domov tak cca o 10 min, tak som si prešla rukou po nohavičkách (ruku som už mala suchú) ...bojím sa či nemôžem byť z toho tehotná?...čo si o tom myslíte??... inak ja som ešte nikdy nemala sex s chlapcom, som panna a nemala som ani plodné dni. Poslednú menštruáciu som mala 14. 08. 2014. Prosím poraďte mi. Ďakujem
Môžem byť tehotná z orálneho sexu?
Nerobte si z nej srandu!! Mila moja ano mohla si otehotniet pretoze sa mohli spermie dostat cez sliznicu pazeraka az do krvneho obehu a nakoniec az k vajicku...takze nato bacha...oral jedine s kondomom...a po nohavickach si nesuchaj rukou bo mozes potom dostat infekciu prenosom bakterii do krcka maternice....ale nie...dievca najprv trocha dospej potom sa pytaj na otazky menej stupidneho charakteru...ked vies pisat na forum vies hadam aj hladat na google...
made my day :DD
hej milloty_mood a ked maju panny menstruaciu, tak to panenaska blana neprepusti a oni sa naleju a prasknu. preto uz na svete nie su ziadne mlade panny.
ty máš koľko moja zlatá? nič o tom nevieš a robíš hlúposti? taká stupídna otázka až sa mi rozum zastavil...takže za 1. ak si panna a máš neporušenú panenskú blanu aj keby ti tam narval prst na ktorom by mal sperma NEMALA by si byť tehotná pretože tá blana zabraňuje aby sa ti niečo dostalo ku vajíčkam (y) ...a za 2. pokiaľ sa dostávaš ku kontaktu so spermiami rýchlo si umy ruky a aspoň hodinu sa snaž nepchať si ich kdesi ku rozkroku to dá rozum..pretože spermie by mali zaschnúť do hodiny na vzduchu neprežijú dlho tak nestresuj a ak o tom nič nevieš nerob kraviny keď sa tak bojíš...pokiaľ si panna si zavodou :D
nebudes urcite tehotna. Nestresuj. A prestuduj najprv nieco o sexe a tehotenstve.
nie nemam 11 rokov len nemam s tym ziadne skusenosti tak preto sa pytam ...
...a mam 11 rokov. Dakujem za radu mile Bravo. ( si zabudla napisat)