Mám taký menší problém. Potrebovala by som radu od skúsených žien ohľadom antikoncepcie. Tento týždeň som maturovala, čo obnášalo veľa stresu + som trochu chorá, takže mi meškala menštruácia 6 dní, čo u mňa vôbec nie je zvykom, pretože dostávam o stále o dni skôr. Dnes som sa už konečne potešila, že to prišlo, ale nie som si istá, je to skôr len také slabé krvavé špinenie (tiež neobvyklé u mňa).Rozhodla som sa brať antikoncepciu (úplne prvý-krát), no netuším, či si mám dať tú PRVÚ tabletku dnes alebo nie. Teda nie som si istá, či už koooonečne prišli moje dni...som taká zmätená, dúfam, že pochopíte, čo sa pýtam...za rady ďakujem
meškanie menšt. + antika
ste zlate, naozaj...ved prave toho sa bojim - tehotenstva. Lebo aj to moze byt pricina, preco mi to meska :( ach, to hadam nie...a co sa stane, ak zoberiem prvu tabletku na druhy den? - Ak si uz budem zajtra naozaj ista, ze to uz prislo...
ahoj podla mna by si mala pockat na buduci mesiac...ale mozno ti poradia skusenejsi...ja beriem anti rok a pol...a keby som bola v tvojej sit tak by som pockala alebo by som zavolala na gyndu :)
nieco sa mi mari ze ja som to tiez mala raz tak presne ako ty a uzila som to potom v ten den, pokym nie si tehotna samozrejme?