Posledne dva roky sme sa s manzelom uplne odcudzili.Jeden druheho uz nezaujimame,kazdy sa venuje praci a detom.A zrazu to prislo: zalubila som sa.Je to krasne a manzel na mne vidi alebo tusi daku zmenu.Este vaham,ci mu to mam povedat.Co vy na to?Deti sem neplette prosim, tie su uz velke.
Som zalubenaaaaa....
Mila lena, sice moje dieta je este male a urcite si v buducnosti nie raz polozi otazku, preco sa jeho rodicia rozviedli, ale ja by som urobila asi vsetko pre svoje stastie. Mozno sa to vacsine nepaci, ale preco by sme mali trpiet, ci uz zeny alebo muzi, len preto, aby mali deti oboch rodicov pod jednou strechou. Myslim si, ze deti napatie v rodine vycitia a nakoniec unika podstata... Ved deti sa v buducnosti budu spravat voci svojim manzelom a manzelkam podobne ako rodicia. Takze ak mas okolo manzela doma chodit ako okolo spolubyvajuceho a hovorit s nim len o nepodstatnych veciach a laska je niekde inde.... a neposlednom rade, Tvoje deti su uz dospele a rozumne.... nevidim dovod, preco zostavat niekde, kde to nefunguje. Ale daj si pozor, aby to s tou laskou bolo take perfektne aj pod jednou strechou, nie len na ulici alebo v parku...
lena, hlavne sa o tom prv nez podate ziadost porozpravajte s detmi a poriadne im to vysvetlite, lebo to ponesu najtazsie, treba ich na to pripravit a ked nie su sebci tak aj ked to bude pre nich tazke casom to pochopia...
jacquelin, nemam ta o com pesviedcat, ked ty si evidentne presvedcena o svojej pravde a empatia ti moc nehovori...
len preto, ze ty si to zvladla a teraz sa na to pozeras tak jednoducho, nie je to pre kazdeho take jednoduche, cim neskor to pride tym je to tazsie...
ale idem uz off...
no neviem ako toto beru ostatny, ja mam taketo veci na haku- je to vec rodicow. pre mna budu rodicmi obaja do konca ziwota ale co je medzi nimi je ich vec..
iny je iba dovod rozvodu... a to je jedno aky je ked to neklape..
mozu to pochopit, ale predstav si, ze mas uplnu rodinu vsetko klape tak ako ma, teda z tvojho hladiska, ty si zacinas svoj zivot a zrazu ti rodicia oznamia ze to nefunguje... nie je to take jednoduche ako sa zda...
sak sa ale neni o com hadat, toto proste neni situacia ktoru si zazila ty, alebo ja, je to uplne ine
no ale ked su decka starsie tak snad mozu pocopit ze ked to nefunguje tak nefunguje..to je jedno ci sa rozvedu alebo budu podvadzat aky ma zmysel to manzelstvo??
oki nebudem sa tu s tebof hadat nema to zmysel...teraz vobec nejde o nas ale o nu...
moj foter je tiez hajzel a alkoholik a mamu mlatil, ale toto je uplne ina situacia