naj SAMOOPALOVAK

Príspevok v téme: naj SAMOOPALOVAK
miška23

CAUTE BABY,chodila som do solarka,no nechcem si ničiť pleť a celkovo solarium je dost škodlivé,tak som sa rozhodla že s tym skončím,no nechcem byt biela.CHCEM skúsiť samoopaľovacie krémy,len neviem,ktorý je naj.PORAĎTE,ktorý krém je dobrý a aj cenu,nechcem byt oranžová ani žltá ale pekne jemne opálená ako zo slnka.AK poznáte fakt dobrý samoopaľovak,tak poraďte.A ako často to používate,kazdy den?

miška23

ale ja niesom biela,som opálená zo solarka a chcem si to udržať,NECH nevyblednem,no radšej samoopalovak ako solarko,lebo to škodí..MÁM aj ten johnson holiday skin na tmavšiu pleť,nieje to zle,no ak niekto poznáte lepšie,poraďte.. thank you:-)

nada

ahoj, ja mam tiez dost zle skusenosti, raz som tak zozltla, ze som musela asi 2 tyzdne nosit nohavice :) som dost bleda, mam rysave vlasy, bledu plet - pouzivam johnson na svetlu plet... natieram sa malicko a uplne to staci, dava mi to prijemnu farbu, nevyzeram ako cmar... ale na tvar si to zrovna nedavam - len ruky, nohy, trochu brucho a tak.... vsak skus ..:)