CAUTE BABY,chodila som do solarka,no nechcem si ničiť pleť a celkovo solarium je dost škodlivé,tak som sa rozhodla že s tym skončím,no nechcem byt biela.CHCEM skúsiť samoopaľovacie krémy,len neviem,ktorý je naj.PORAĎTE,ktorý krém je dobrý a aj cenu,nechcem byt oranžová ani žltá ale pekne jemne opálená ako zo slnka.AK poznáte fakt dobrý samoopaľovak,tak poraďte.A ako často to používate,kazdy den?
naj SAMOOPALOVAK
hellou...nikto nič?
ale ja niesom biela,som opálená zo solarka a chcem si to udržať,NECH nevyblednem,no radšej samoopalovak ako solarko,lebo to škodí..MÁM aj ten johnson holiday skin na tmavšiu pleť,nieje to zle,no ak niekto poznáte lepšie,poraďte.. thank you:-)
ahoj, ja mam tiez dost zle skusenosti, raz som tak zozltla, ze som musela asi 2 tyzdne nosit nohavice :) som dost bleda, mam rysave vlasy, bledu plet - pouzivam johnson na svetlu plet... natieram sa malicko a uplne to staci, dava mi to prijemnu farbu, nevyzeram ako cmar... ale na tvar si to zrovna nedavam - len ruky, nohy, trochu brucho a tak.... vsak skus ..:)
neviete?
No aj mna by to zaujimalo, som ako vapenka, a nerada by som po opalovaku zozltla...