Moj priatel ma 28 rokov, po roku a pol sme spolu zacali byvat. Mame to vopred neoznamil, vlastne az po dobe, ked si stahoval posledne veci. Stale som si o nom myslela, ze sa nevie od mamy, respektive od domaceho pohodlia odclenit. A teraz, ked to konecne mame povedal, ako sa veci maju, jeho mama to berie prilis tragicky a stale place. On je z toho smutny a po tom ako to jeho mamu zobralo, mi vyhlasil, ze sa bude domov sem tam vraciat spat. Je to podla vas normalne spravanie?
Priatel sa nevie odlucit od mami
Jeho mama byva dve ulice nad nami. Tu ziadna dialka problem nerobi.
otazkou je dialka. Ked bracho byval daleko a cesta netrvala najkratsie, tak prespaval aj so zenou (byt pol dna na ceste, hodinu navsteva a potom naspat sa neoplati). Ale ak byvate blizko, tak je veru zvlastne aby prespaval u nej. Na navstevu ale kludne aj par krat do tyzdna je normalne.
Jeho rekcia je v norme, lebo ho matka citovo vydiera. Nenormalna je ona avsetky podobne mamicky (a ze ich je dost...), ktore nemaju ine v zivote, len synacika. Samozrejme, ze to je pre nich tragedia, ked zrazu cely den nemaju co robit.
Treba sa s tvojim priatelom porozpravat, ze nesuhlasis, aby on chodil "spavat k mame", co to je za napad...pomaly ako striedava starostlivost medzi vami o neho?On ma vediet si matku usmernit. Ak to nevie, nuz mozno potom treba uvazovat, ci byvanie spolu bolo spravne rozhodnutie. Tiez konal ako nesvopravny, ked matke nevie na rovinu oznamit, ze odchadza a potom ta postavi pred takuto komediu, ze ma veci nastahovane u vas, ale bude mat este aj izbietku u mamicky.Mas to ako test vztahu, ak si toto nebude vediet vybavit, mozes sa s nim aj rovno rozlucit, lebo do konca zivota budes len trpiet tymto ich chorym vztahom.
Viktorka1989: tak mu to povedz, co si nam tu napisala. Su to tvrde slova, ktore ho bud nahnevaju alebo si to cele uvedomi...
Nie aby bola rada ze ma konecne sukromie a nikto ju neotravuje :D chore no. Aj matka aj syn
Ja nerozpravam o tom, ze nema navstevovat mamu. Ale chodit k nej spat, lebo sa sprava ako male decko, ktore nevie prijat, ze dieta opusti hniezdo je trapne. A vychovavat zo svojho syna mamickin pupcek, ako to pravdepodobne robis, alebo budes robit aj ty, tak k tomu ti gratulujem.
Podľa mňa nie je normálna iná vec. Že spolu žijete ako v konkubináte.
prepac, ale ja si myslim, ze nie je normalny, ked zostane dalej s tebou...Ako sa mozes pytat, ci je normalne, ked sa bude vracat k mame, to ked teraz siel s tebou byvat samostatne uz nema chodit za svojou matkou a zabudnut na nu, lebo ma teba?
ano je to normalne keď sa bude domov sem tam vraciať ale s tebou, na navštevu k mame.