Aky je vas nazor?
Co hovorite na tu Conchitu?
Prezyvka a Embryo ake staranie sa? Ved sa tu zakladaju temy aj nato, aby si ludia vyjadrili svoj nazor. Je nieco natom zle? Je sloboda prejavu v nazoroch? Je.
Deria sa pyta a ludia reaguju. O com si myslite, ze su ine temy chalani?
Deria: "to nema so staranim do druheho nic spolocne" nasledujuca veta "dokonca su aj sprosti ludia co ju/jeho napodobnuju" :-)
zi a nechaj zit ;-)
Prezyvka, to nema so staranim do druheho nic spolocne.
Audina, mozno si sa aj trafila. Publikum potrebuje senzacie za kazdu cenu. Conchita sa stala nenormalne popularna, sikovny chalan, zaraba na vsetky strany a uz sa nasli sprosti co ju napodobnuju. Ano ludia su strasne manipulovatelni, no ja len ze pekny vzor pre deti a mladez.:)
Mozno keby sa ludia starali tak do seba ako do druhych bolo by to lepsie :D
Nieco ako tretie pohlavie neexistuje, je to blud. Suhlasim so vsetkymi prispevkami podomnou.
podla mna, je to nieco ozaj hrozne co sa deje ! najhorsie je ako sa tie hranice posuvaju, lebo ludia nevedia rozlisit pravdu od zla ! a tym padom, svet prijma chonchitu ako nieco, co je normalne, ale nie je to ok !!!
To cudo, ani muz, ani zena je podla mna nastrcena osoba od ludi z europskej unie, ktori sa v terajsom obdobi snazia presadit qwazi tretie pohlavie. Aj to, ze vyhrala tu euroviziu ci ako sa to vola je podla mna zmanipulovane, lebo chcu zmanipulovat dospievajucich a mladych ludi, ze nejake to tretie pohlavie existuje a patri k normalnemu zivotu. Oni vedia, ze najviac sa daju zmanipulovat mladi ludia bez vlastnych nazorov a tak ved nech vyhra, aby sa dostala do povedomia ludi. Vsetko sa da zmanipulovat a ludia na vysokych postoch tahaju nitky.
A ktovie ci je Conchita naozaj preoperovany chlap, ci to nieje len zena s nalepenymi fuzikmi. A co to ma vlastne penis ci vaginu? :D
Ze otras. Ani spievat nevie, nechapem ako mohla/mohol vyhrat. Na takeho mutanta sa neda ani pozerat, je mi na vracanie pri pohlade na nu/nanho.