Co hovorite na tu Conchitu?

Radek28

Prezyvka a Embryo ake staranie sa? Ved sa tu zakladaju temy aj nato, aby si ludia vyjadrili svoj nazor. Je nieco natom zle? Je sloboda prejavu v nazoroch? Je.
Deria sa pyta a ludia reaguju. O com si myslite, ze su ine temy chalani?

embryo

Deria: "to nema so staranim do druheho nic spolocne" nasledujuca veta "dokonca su aj sprosti ludia co ju/jeho napodobnuju" :-)

zi a nechaj zit ;-)

Deria

Prezyvka, to nema so staranim do druheho nic spolocne.
Audina, mozno si sa aj trafila. Publikum potrebuje senzacie za kazdu cenu. Conchita sa stala nenormalne popularna, sikovny chalan, zaraba na vsetky strany a uz sa nasli sprosti co ju napodobnuju. Ano ludia su strasne manipulovatelni, no ja len ze pekny vzor pre deti a mladez.:)

halalska

podla mna, je to nieco ozaj hrozne co sa deje ! najhorsie je ako sa tie hranice posuvaju, lebo ludia nevedia rozlisit pravdu od zla ! a tym padom, svet prijma chonchitu ako nieco, co je normalne, ale nie je to ok !!!

audina

To cudo, ani muz, ani zena je podla mna nastrcena osoba od ludi z europskej unie, ktori sa v terajsom obdobi snazia presadit qwazi tretie pohlavie. Aj to, ze vyhrala tu euroviziu ci ako sa to vola je podla mna zmanipulovane, lebo chcu zmanipulovat dospievajucich a mladych ludi, ze nejake to tretie pohlavie existuje a patri k normalnemu zivotu. Oni vedia, ze najviac sa daju zmanipulovat mladi ludia bez vlastnych nazorov a tak ved nech vyhra, aby sa dostala do povedomia ludi. Vsetko sa da zmanipulovat a ludia na vysokych postoch tahaju nitky.
A ktovie ci je Conchita naozaj preoperovany chlap, ci to nieje len zena s nalepenymi fuzikmi. A co to ma vlastne penis ci vaginu? :D

Naťa

Ze otras. Ani spievat nevie, nechapem ako mohla/mohol vyhrat. Na takeho mutanta sa neda ani pozerat, je mi na vracanie pri pohlade na nu/nanho.