Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Privelmi ziarlim, alebo zazivate podobne pocity?

Príspevok v téme: Privelmi ziarlim, alebo zazivate podobne pocity?
Haluzatko

Ahojte, potrebovala by som poradit, ako sa vysporiadat zo ziarlivostou, ktora niekdy prerasta az do zurivosti. Sme s partnerom spolu uz vyse roka. Je to moj v podstate treti vztah, doteraz som bola zvyknuta, ze partneri mali "oci len pre mna" a ja tak isto len pre nich. Nehovorim, ze som sa nepozrela, ale zeby som achkala, dokonca pred nim. Tak to nie, proste ked mam partnera, ktoreho nadovsetko miluje a v mojich ociach je to najkrajsi, najlepsi muz tak proste nepozeram po inych. Uz ked som bola male dieta, otec robil podobne "srandicky" mame, ked isli po ulici, tak mal niekedy narazky na zadok, telo, prsia a co ja viem co. Ale mama to nejak nikdy neriesila, ona nieje velmi ziarliva. No mna to ale stvalo aj za nu. A uz v tomto veku som to nechapala, a v duchu som to vnimala ako velmi hnusne chovanie. Moj partner tiez nekuka po inych, aspon to nejak neregistrujuem. No teraz sme boli na dovolenke pri mori a tam dost vela dievcat s holymi prsiami a on tam s okuliarmi na ociach urcite cumakoval. A niekdy aj dost dlho, aspon som to tak citila :D. A mna islo porazit. Aj sme sa kvoli jednej situacii tam pohadali. Alebo v telke, ked sa objavia nejake sporo odete, vycicene zeny tak daco utrusi, pozrie na mna a popritom sa skeri jak dilino. On vie, ze ma to vytaca a dakedy mam pocit, ze ma tym vyslovene provokuje. Co on rad robi, jemu sa evidentne paci, ked sa hnevam. Ale mna to strasne skrie.. Vsak ja idem puknut. Raz davnejsie odomna taku facku dostal, z otocky, to bola prva facka co som mu dala. A asi tri dni som sa nim nerozpravala. Jaj ludia poradte mi co mam robit? Ved ja viem, ze som sibnuta, ze to prehanam, ale ked ja si na to asi nikdy nezvyknem. A ja sama to nerobim, hnusi sa mi to. Neznasam take chovania, vseobecne muzov, ktori sa kurvia kade tade, alebo mna balia a pritom vedia, ze som zadana. Fuj cisty humus. Ako sa kurnik zbavit tych pocitov? A este som zabudla, jak sme boli pri tom mori, ja si myslim, no okej moj zlaty, ta ty si kukaj kolko chces, ale ja sa tu tiez budem hore bez vystavovat, opalovat. No a to ste mali vidiet, kolko plakania okolo toho nastalo. To uz ne, to uz sa mi vyhrazal, ze opusti plaz. :D

Haluzatko

Agnes989: Ale lubi ma, to viem, citim z jeho cinov, semtam aj slov :D. My sme taky parik, my sa provokujeme, zo srandy, robime hluposti, rozpravame si hluposti, smejeme sa na tom. Aj toto by mozno malo byt brane s humorom. Len toto ja nedokazem.

Haluzatko

Multilevel: On ked ideme po ulici sa nepozera po zenach. Mozno hej, ale ja to neriesim, nesledujem ho a nieje to take badatelne, zeby som si to vsimla. Ved nech sa pozera kolko chce, len ja to nepotrebujem vidiet. To je vsetko. A nie nemal ani nahodne sexualne znamosti. Poznali sme sa tri roky, kym sme zacali spolu chodit, mame rovnaku partiu - kamaratov. A vela kamosiek onho javilo zaujem a ion nic neriesil. Nieje to ten typ, co sa vonku kurvi a flirtuje skade kym. Aspon teraz nie, ked bol mladsi mozno, nvm nepoznala som ho, teraz ma 27.

MultiLevel

Tak ho popros, aby ti tym neublizoval...zakazovat mu pozerat sa niekde, to nemozes. Ale mozes ho POPROSIT, aby sa k tebe spraval s respektom a teda, nerobil ti naschval zle.
Ak sa to zopakuje este, skus mu to este raz vludne zopakovat, zrejme patri k muzom, ktori na prvy raz nepochopia :D
Len sa bojim, ze ak ti prestane robit zle ustipacnymi poznamkami, ze tebe to stacit nebude a budes mu stale robit sceny ak sa pozrie na nejaku inu osobu....Skuste kazdy riesit svoj problem. On svoje blbe poznamky, ktore ta zranuju (opakujem, pozerat sa moze na koho chce a kolko chce, len by ti to nemal velavyznamne davat najavo). A ty ries svoju ziarlivost. Ak si mala doma priklad ziarlivej osoby, tak sa to "prenieslo" aj na teba. Je to normalne, deti opakuju vzorce spravania....ale narozdiel od tvojho otca to mozes aj riesit. Pomoze ti psycholog, ale i denno denna praca na sebe samej...

Agnes989

A myslis ze aj on lubi teba ked ti takto schvalne ublizuje? To je teraz jedno ci tymto sposobom alebo hociakym inym, vie, co ti ublizuje a to naschval robi. To, ze bol roky bez vztahu nemusi znamenat, ze bol aj bez sexu, poznam jedneho, co je roky bez vztahu ale plati si prostitutky.

Agnes989

No mna to vtedy tiez ranilo ale brala som to este skor s nadhladom, lebo sme neboli spolu tak dlho a ani tie city neboli take velke este. A on mi skor kazdym dnom dokazoval, ze s nim vztah mat nechcem, nielen tymto, on ma zhadzoval a ponizoval aj inym sposobom, preto som z toho rychlo vycuvala.

Haluzatko

Agnes989:
Ja ho velmi lubim, a prvy krat viem, ze to je chlap s ktorym chcem stravit cely zivot. A on to citi rovnako. Ale taketo veci mi fakt ublizuju. Neviem si pomoct. Uz davnejsie sme sa o tom aj rozpravali. Ja som mu rozpravala o tom, ako to vidim v robote, alebo aj u niektorych kamaratoch, ze napriek faktu, ze su zadani, zenati, vsade sa kurvia a flirtuju. Ze sa mi nepaci, ze chlap ide po ulici a cumi po inych zenskach, sak nech sa pozrie, ale nech necumi. A on je taky srandovny typ, tak mi odpovedal vetami typu: A to vadi? To ako nemozem cumiet? Atd.. A v konecnom dosledku sme sa zhodli na tom, ze by sa to nepacilo ani jemu, keby to malo byt naopak.

Inac ta obdivujem co ty si zvladla. Mna by to maximalne ranilo ta situacia, ja by som usla s placom.

Haluzatko

Ja neviem ci vy niektori co to komentujete tu ste ma spoznali z jedneho prispevku. A kategorizacie, ze som nudna a podobne veci si nechajte. Moj priatel vyzera brutalne dobre, skoro kazda kocka po nom ide, dlho dlho nemal ziaden vztah, lebo mu bolo ublizene az na pokon po rokoch sa zamiloval do mna a dali sme sa dokopy. Ja ho vobec neuhanam, ani nic podobne, je to len cele o tom, ze si neviem pomoct s tymi pocitmi, ktore zazivam pri jeho provokaciach, alebo podobne. A to co tu niektore spominate, ze sa otaca za babami na verejnosti, to on nerobi. Dialo sa to akurat na dovolenke, aj to bolo len o tom, ze to proste vo mne vyvolava ziarlivostne pocity a hnev. Ja tu netvrdim, ze je to v pohode, tiez nemam chut byt taka, ale co s tym, ked to vo mne je. Som po otcovi a on bol presne taky isty, len s tym. A on bol tiez typ muza, po ktorom zeny leteli. A ziarlil jak pes. Nieje to o vyzore, ani o tom, ci je niekto krajsi odomna. Aj od neho mozu byt krajsi, ale ja stukat nestukam, ani nic podobne. Vobec ma ti ini nezaujimaju.

A k tej facke, ja som ten pribeh ani presne nerozpisala, a vy tu ani neviete o com to presne bolo. Ale hlavne, ze viete, ze to bolo nepravom. On za mnou vtedy prisiel a ospravedlnoval sa, ze to tak nemyslel.

A muzi s ktorymi som predtym chodila, toto vobec nerobili. Kolko krat som bola ja ta, ktora komentovala nejaku kocku, ze hmm tak ta teda dobre vyzera a pytala som sa ho co on na to? A on ze ho to vobec nezaujima. Su muzi a muzi.

MultiLevel

No tak Agnes, ty si veru prezila uz iny "level"....ale mam pocit, ze tu ide skor o to, ze chlap sa normalne pozera, a zenska z toho robi problemy....

Dilin0

ježišmaria Haluzatko, ty si riadne pripečena..ocividne nemas zmysel pre humor a beries to prilis osobne a vazne..samozrejme ze len sranduje, kazdy to robi..v beznom dlhsom vztahu je toto uplne normalne ..akoby naschval rypou partneri do seba...ty musis byt strasne nudny clovek