Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatel ma nieco na penise - hanbi sa

Príspevok v téme: Priatel ma nieco na penise - hanbi sa
Drobinka

Dnes sme s priatelom dostali na seba chut. Zacala som mu to robit rukou a ked som sa chcela k nemu dostat ustami, vsimla som si, ze na predkozke ma nieco, co tam pred tym nemal. Taku malu mapku (flak), akoby s drobuckymi bielymi bodkami. Nikdy pred tym som si to nevsimla, preto som sa na to isla so zaujmom pozriet. Priatel sa ma vsak spytal co sa mu tak pozeram na penis a ked som mu vysvetlila, ze tam nieco ma co pred tym nie, odtiahol sa a zacal vyvadzat, ze co ho sledujem, ze ci som normalna, ze to tam ma od malicka. Kedze som si to nikdy pred tym nevsimla a to by som si veru vsimla, tak som ho poprosila, nech mi to ukaze, ze sa spolu na to mrkneme. Zacal byt hrozne neprijemny, vraj som hypochonder, co urobi aj z blbosti problem a ze mi to neukaze. Lenze mne sa to podobalo na obrazky HPV, ktore som nedavno videla a teda som ho poprosila, ci by s tym nemohol ist k lekarovi. Cele to skoncilo hadkou , vraj robim z komara somara...Je jeho spravanie normalne? Je to moj orvy sexualny partner, on vsak mal predo mnou babu, ktora uz v 16 rokoch zacala spavat s akymsi dedinskym povalacom...Plus este ked sa to podoba na HPV, tak som len chcela aby sa nechal vysetrit...div ze sa za moje odporucanie nenastval...Chlapi, to ste taki citlivi? Obaja mame 22 rokov

wreck

omfg! toho by som sa ani rukou nedotkol, keby som to hned na vlastnom brku mal! nieto este nechat si to pchat do jednej alebo druhej pusinky!

nedaj sa zlomit, diovka-Drobinka, radsej sa nejaky cas len sama robievaj.

takyto chlap bude donekonecna zatlkat problem a dokonca to otoci proti tebe, ako sa ti to uz aj deje, ze to ty si chora, nie on.

ja by som si aj nove docasne lozko nasiel, ved co ak sa s tym o teba obtrie v noci, hoci aj nahodou?

NEPODLAHNI!

Drobinka

Ano Maoam, podobne, len to este nie je take viditelne ako na obrazku...
Idem to urcite riesit a nech ma aj ma za blazna. Dakujem za povzbudenie, urcite sa tu este ohlasim, ako som s nim dopadla

Maoam

idealne je ist k dermatovenerologovi pri veciach ako kondylomy, herpes genitalis prave vtedy, ked je to akutne - vtedy je totizto diagnoza ista na prvy sup uz len inspekciou danych miest

ostatne ochorenia z krvi a zo sterov, je to cela paleta

ak mas podozrenie na kondylomy, tak ho postav pred hotovu vec - bud pojde k lekarovi a necha sa vysetrit alebo s nim nebudes spavat

nedaj zo seba robit blazna a hypochondra, mozno ma banalny problem, mozno nie - ale ak to tam predtym nebolo a teraz je, tak sa nedaj obalamutit a ver svojmu vnimaniu

Maoam

no ak si jeho penis videla aj predtym a predtym to tam nemal, tak sorry, ale idiot je potom on, ked sa ti snazi nahovorit, ze to tam mal od malicka...

ma ta za blazna?

Drobinka

Lenze on nepojde ku doktorovi, to je ten problem...ako ho tam dostat? Mozno ze to nic nie je, ale aj napriek tomu odmieta ist k doktorovi a urobil zo mna toho idiota, ktory mu skumal penis a teraz tam nasiel nieco, co ma vraj od malicka...och...dnes sa s nim este porozpravam a uvidim
Este mi napadlo, ak by sme sli obaja na testy pohlavnych chorob, myslite, ze tam sa daju zistit aj taketo veci? Ako genitalny herpes, alebo kondylomy?

sewie

trvaj si na svojom a dokop ho k lekarovi! Moja kamaratka bula hlupa, priatel nezodopovedny pako. tiez sa mu niec zjavilo a ona s nim spavala nadalej (aby nereagoval tak ako tvoj priatel) a chytila virus HPV:(! doteraz si neuvedomuje co jej sposobil!

Maoam

no na dialku to nikto nezdiagnostikuje, na penis sa mu musi pozriet kozny,moze to byt aj nieco uplne ine

proste musi ist k doktorovi, dumanie nepomoze

Drobinka

Maoam, nestras :(
Ja som si ziadala testy, bola som na vysetreni, kde ma doktorka prezrela a je to vsetko v poriadku. Lenze ak jeho nedostanem ku doktorovi, tak neviem co robit. Tvrdi, ze "to" mal na penise uz od malicka...Kedze spolu normalne spavame, dotykame sa jeden druheho, videla som x raz jeho penis a nikdy som si toho nevsimla...Keby som kdesi nasla podobny obrazok, ukazem vam to.
Som zufala, lebo nechcem robit z komara somara, lenze ma irituje ako priatel tvrdi, ze mu mam doverovat a nebyt hypochonder

Maoam

mne sa to nezdalo, prepac potom, ale na fore je par vykvetov

inak ked ma teraz akutne kondylomy, tak s nim prosimta nic nemaj

liecit sa musite obaja