Čím krajšia tým horšie

Príspevok v téme: Čím krajšia tým horšie
susan :(

ahojte, chcem sa poradiť.
som žena mám 25 rokov. Mám problém, keď sa mám zoznámiť s niekým niekde, je to žena a čím krajšia tým horšie sa s ňou dám do reči. Bojím sa ľudí všeobecne, pred pár rokmi to bolo horšie, strach z ľudí ako tak už nemám, ale skôr zo žien. Čím namaľovajnešia nastajlovanejšia, tým horšie. Bojím sa ich, že mi nejak ublížia, že sa budú predo mnou na niečo hrať, že začnú sa mi s každej strany ukazovať aké pekné mimiky vedia hodiť a strašne som z toho v rozpakoch a neviem čo mám robiť. Nie som najškaredšia, chlapi po mne aj občas idú, len nie som veľmi so sebou spokojná, to je pravda. Trošku by som chcela zhodiť, vlasy nemám aké by som chela a sem tam vyrážka po kschichte čo asi nie su veci na prvýpohľad veľmi viditeľné, ale viem to ja. Možno im aj troška závidím. Ale možno to vo mne vypestovalo pár žien takýchto pekných nastajlovaných, pocítila som už ten pohľad taký že ona je ta number 1 a ja som taká čo na ňu nemá. Ale tak to byť nemusí, veď ma nepozná ani ja ich, ale rania ma tie pohľady a viem že aj priateľovi sa páčia iné ženy, nevyčítam mu to, len sa bojím, lebo veľa z nich od chlapov čo aj keď ich nechcu si len dodávajú sebavedomie akoby ho nemali dosť a to ma tiež štve. Skrátka bojím sa tých žien, viem sa aj ja nastajlovať ale necítim sa príjemne cez deň mať celú tvár od niečoho keď viem že tu sa mi to niekde môže zotrieť a už budem vyzerať ako klaunica a tiež opätky toľko nenosím, lebo za prve ma v tom bolia nohy, za druhe chodím pomaly, za tretie pripadám si vysoká ako kobyla, za štvrté mám samý komplex a nebudem ho ešte zvýrazňovať. čo mi poradíte? A ano zavidim im

vlastne nie som vôbec zakomplexovaná, sa usmievam, žartujem s ľuďmi, snažím sa robiť ten lepší vzduch.. nemyslím si, že som menejcenná, ale niektoré ženy na mňa tak pôsobia akoby som mala byť

a vlastne nie že by som bola tak moc zakomplexovaná ale nepamätám si, že by môj otec niekedy matke naznačil že nejaký iný typ ženy je jeho typ. ja viem aký je typ môjho priatela a zvláštne že som celkom výzorovo iná..

audina ďakujem to som už počula aj som skúšala, len na mňa to nejak nezaberá

zewa

máš pravdu. no ja im závidím aj keď sú štíhlejšie ako ja alebo keď je to typ môjho priateľa proste aj žiarlim.
ale problém je ten, že ja s nimi neviem komunikovať a som v rozpakoch keď si preharbujú vlasy, kadejako sa nakrúcaju, kukajú do blba len aby som pozorovala kráne lícne kosti....neviem... skoro všetky krásky to robia. akoby ani neboli ľudmi alebo mali strašne hrubú škrupinu po ktorú sa aj tak nedostanem. milujú keď po nich chlapi šalejú, jedno či škaredý či pekný, zadaný, či volný......

kikiriki

Susan to je len obal ale vnútro je zakaléné lebo také dievčatá nemajú dobrý charakter to poznám z osobnej skúsenosti. Je to len pekný a super dokonalý obal plný falše.

zewa

Co im vlastne zavidis?
Vies, ze mozes byt rovnako najstyleovana. Ale nechces. Hladaj ine hodnoty ako vyzor. U kazdeho cloveka. A pokial niekomu ide iba o vzhlad, tak nech sa paci. Ale v skutocnosti vzdy bude trpiet. Lebo nakoniec zostane sam. Mozno bude mat zamozneho muza, ale ten ju vobec nemusi milovat a castokrat ich pouzivaju len ako babiky na sex. Bubd sama sebou. To sa paci ludom a muzom najviac ;)

audina

Ved staci ked si najaku taku nastajlovanu kravu predstavis ako na hajzliku s*re a hned ti bude pripadat ako obycajna baba z davu. Niesu v nicom ine, kadia a curaju ako kazda ina, jedia ustami, rano sa zobudzaju strapate, nenamalovane, zuby si tiez musia umyvat, potia sa rovnako ako ostatni, prdia a grkaju ked nik nieje na blizku, takze v com su ine ako ty? :D Vzdy ked sa niekoho bojis tak si ho predstav na hajzli ako tlaci alebo, ze ma hnacku :D Tu radu mam tiez od jednej baby :D Tak hlavu hore, su to taki isti ludia ako ty, len si naivne myslia, ze su megaludia.