Dobry večer,
včera som mal trávu z jointa asi tak 5-6 možno trocha viac ťahov, no a nezapôsobilo to na mňa dobre zo začiatku smiech a potom stavy, že mi to už neskončí, cely som sa triasol a psychicky mi nebolo dobre. Potom som celu noc zvracal z toho a stale sa mi tocila hlava a zase som sa bol ze mi to tocenie hlavy už neskonči. Už som mal tiež zlé stavy a proste ja ani neviem či sa mi podarilo si to niekedy vychutnať, keď vidim ludi ako su zhuleny a smeju sa a citia sa dobre, vlastne ja som ten pocit ani ešte nemal. Napriklad tem kamarat čo mal somnou toho jointa mal tak jak ja z toho a nebolo mu nič zle tak ako mne. Mam pocit že to na mna posobi ako silny halucinogen proste sa mi všetko zda byt nerealne, a nejak si furt naevokujem že to neskončí a stoho ma ide potom drbnůt. Napriklad keď som bol vtedy z toho jointa sfajčený tak som nalieval kamaratovy kofolu a mne sa zdalo že som mu už nalial plny pohar a zdalo sa mi že mu to nalievam už aj niekolko minut no popri tom mal iba nejak 5 centimetrov od spodku naliate a mohlo to trvat tak maximalne 3 sekundy a mne sa zdalo ze to trva dlhšie - z tohoto som sa zase naplašil že neni somnou niečo v poriadku a že ostanem taky nafurt... Proste je možne že mi bude niekedy z toho tak ako ma alebo si to uz radsej nemam vobec dať? Nejaké rady a názory, poprípade pomoc ak sa vam uz nieco podobne stalo
JimmyD
Marihuana a zlé stavy
No ak je spek silny a nemas vybudovanu toleranciu, tak 6 slukov je vela. Dalsi faktor je kvalita/druh travy, ktoru fajcis, potom spolocnost v ktorej sa nachazdas, ci ti je s nimi pohodlne a celkove psychicke rozpolozenie. Dalsie faktory su neovplyvnitelne a to, ako niekoho organizmus reaguje na travu. Trebars ludia s nizkym tlakom mozu mat blbe stavy. Celkovo, trava vobec je dost precenovana, neviem naco to hulis, ked ti to nic nedava.
a naco hulis ked mas z toho zle stavy????
Tak si netahaj 5-6 krat ale len raz a uvidis co to stebou spravi....za 10 min budes vedet ci si natom zle alebo mas dobru naladu.
Cauťe ja som malmto iste ties uš hulim 6 rokou no ja vam poviem len jedno vietenco pomaha ked ste us velmi sfajceni a chcete abinto prestalo tak vipiti pol litra vodi a ok :D vsetko porodku
Húlil som dva roky tak sporadicky ,nemal som žiadny problém ,až nakoniec po jednej dávke som dostal úzkosti ktoré som mal permanentne pol roka až som musel zájsť k psychiatrovi ,klasická predispozícia ,,tiež som mal podobné názory ako Haluzatko ,ale kto nezažije nevie ...
Agness, ty si sama o sebe psychicka porucha. A take mudrosti si nechaj. Ked ma raz niekto preddispozicu k tomu aby sa mu vyvinula nejaka psichycka poruka, pripadne v mensej miere nejakou trpi, tak fajcenie marihuany to nijak nezhorsi, ani nic podobne. Marihuana nieje LSD pre boha.
Teraz k veci, ja fajcim weed uz pomaly od 14. rokov a na zaciatku som sa tiez niekedy stretla s podobnymi stavmi. Zacinala som s jednou kamaratkou a jej sa nikdy nic podobne nedialo. Je to asi o tom, ze niektori ludia tieto stavy nevedia akceptovat. Ale cuduj sa svete mam 25 rokov a nic podobne sa mi nedeje. A nehulim nejak casto. Upravilo sa to, alebo skvor som si na to zvykla. Je to psychotropna droga, vsetko je v hlave, ako si urobis tak mas. Suhlasim s nazormi, ked chces hulit, hul, len hul menej. Daj si prask, dva a dobre.
ja viem,lebo tu travu treba isť spasť kde chodia kravičky....
ja ss hcem opýtať, skusala som trávu viackrát ale ani raz ni z nej nič nebolo proste žiaden stav pocit stastia nič, vie niekto prečo?
Trava moze u niektorych ludi vyvolat schizofreniu alebo ine psychicke choroby, tak uz viac nehul. Mnohi hulici tuto drogu zlahcuju, ale ona vobec nie je taka nevinna. Niekto to moze hulit roky a nebude mat ziadne problemy, inym to privodi velke psychicke problemy a niektori sa z toho nemusia vyhrabat uz nikdy a rozvinie sa u nich psychicka choroba. Tebe ten stav teraz este zrejme prejde, ale urob sluzbu svojmu telu a sebe tym, ze s tym skoncis, lebo nabuduce to uz prejst nemusi.