Mám 17 rokov ,174cm a vážim cca 50-51kg.
Začalo to asi v apríli, keď som sa dozvedela o jednom modelingovom kastingu. Zobrala som všetkú odvahu a šla som to skúsiť. Kasting bol úžasný, dokonca som si verila, že ma vyberú ďalej.
A však nevybrali. Dosť to pošliapalo moje sebavedomie.
Začiatkom tohto leta mi mamina povedala, že som konečne pribrala (keďže som odmalička chudá a nikdy sa mi nepodarilo pribrať aj ked som veľmi chcela.) No vtedy sa niečo zmenilo. Zrazu som bola nespokojná. Nechcela som pribrať, keďže chcem byť modelka.
A tak to najskôr začalo tým, že som celý deň nič nezjedla a večer som to nevydržala a zjedla som toho veľa. A potom to prišlo. Pocit viny. Nechcem pribrať už ani 1kg. Tak momentálne jem veľmi,veľmi málo. Za deň zjem jeden jogurt a nejaké to ovocie a zeleninu. Ale stále mám nutkanie aj to málo vyvraciať. Neviem čo to so mnou je. Nemám kamarátov,celý deň sedím za notebookom a pozerám si nejaké modne blogy.Nemám žiaden život a s tým prichádzajú depresie. Neviem čo mám robiť veľakrát som mala nutkanie vziať nejaké lieky nech je po všetkom. som sebec a strašný
Textová Inzercia

MUDr. Andrea Steinerová - frekvenčná terapia - Liečba budúcnosti

UZEMNENIE - zdraviu prospešný objav všetkých dôb. NAČERPEJTE ENERIGIU A SILU ZEME.