Sekla som s AD

Príspevok v téme: Sekla som s AD
klariqa

pisem, ci bol niekto rovnako odvazny ako ja :) dnes som sa rozhodla ze uz kaslem na lieky. tristvrte roka som brala lexaurin na uzkost. bolo mi celkom ok az na par neprijemnych atakov, bolo ich malo. po zmene lekarky mi nasadila atarax a zacala skusat este dalsie lieky napr.eliceu, vcetko s katastrofalnymi vedlajsimi ucinkami. ihned som vysadila, povedala mi ze musim aspon 2 tyzdne vedlajsie ucinky vydrzat. ale ako preboha ked som ledva vstala z postele, nonstop uzkost a neprijemne myslienky? ved by som prisla o pracu a navyse mam doma 5 rocne dieta, tie dva tyzdne mozu byt pre mna devastacne. a dnes som sa rozhodla ze DOST, ziadne lieky nepomahaju len robia horsie, vysadila som a zatial mi je fajn...vysadil niekto z vas takto lieky? ako ste to zvladali? alebo skusali ste nejaku alternativnu liecbu, neskodlivu pre telo ?

smelý

Tak mne sa podarilo spraviť takúto vec, vysadil som lieky, boli to tuším dve lieky od psychiatria v tej dobe. Keď som to vysadil, po pár dňoch som mal závraty, bolo mi divne, dosť zle, mimo, potom to po pár dňoch zmizlo a bolo mi normálne možno 30-40 dní, ale potom to znova prišlo a bol som dezorientovaný, ako som písal problémy zo závratmi a stav úplne nanič, nakoniec som dopadol tak, že som tie lieky musel opäť vrátiť späť.

Ja som to vysádzal z dôvodu, že nechcem v sebe žiadnu chémiu a aj kvôli tomu, že som z tých liekov pociťoval dosť únavu a proste som ich nechcel brať. Lieky sú nič moc, podľa mňa až tak veľmi nepomôžu, ale chyba je, keď ich človek začne brať a čaká, že sa všetko samé zmení a prestane na sebe pracovať. Treba sa snažiť zlepšiť svoj stav a potom aj tá liečba by mohla lepšie zapadnúť.

klariqa

ku lekarke som sla lebo zo zaciatku som mala skutocne uzkosti a depku z rozvodu...ale uz to bude skoro rok, mam zdrave dieta, pracu, skveleho partnera. uz nemam dovod mat uzkosti a ani som ich nemala kym mi nezacala sachovat s liekmi. a to chodim k jednej z najlepsich lekarok v meste. mozno robim hlupost ale vdaka liekom som bola dva tyzdne v prdeli a to som ich brala len 5 dni!! celu dovolenku som prelezala v posteli s uzkostami a pozerala na syna ktoremu sa nemozem venovat, akurat to dokazali tie lieky

sponka

čo ťa priviedlo k lekarke?keď si mysliš že už si silna a spracovala problem,tak prečo nie.Ja som proti liekom a hlavne keď ti škodili...

klariqa

bella brala som len atarax co je nenavykovy liek. pol tabletky rano a vecer.cize ziadne brutalne davky, myslim , ze to telo zvladne