Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Štúdium medicíny v 21 rokoch?

ktk

ja som isla rovnako v 21-tke :) a take nieco ci som stara ma ani nenapadlo :D fakt su tam aj starsi a k tomu aj s detmi :)

kikarika1

loria

ja som začala študovať v 30-tke a nikdy to neoľutujem, tento rok ma (dúfam) čaká 5 ročník a už premýšľam, čo ďalšie by som išla študovať...občas ľutujem, že som v mladosti nezamakala viac a tak by som mala inú strednú školu, s ktorou by som sa mohla prihlásiť na medicínu...

choď si za svojim snom, držím palce! :)

LMarika

Vobec nie je neskoro a dokonca si myslim, ze tam budes patrit medzi najmladsich. Urcite stretnes na prijimacich skuskach aj takych, ktori sa hlasia piatykrat, lebo ich doteraz nikdy nevzali a urcite stretnes aj takych, ktori do 30-tky nevedeli, co chcu a teraz sa hlasia prvykrat. Nech ta ani nenapadne povedat v suvislosti so svojou osobou slovo STARA. Do kategorie STARA patri tvoja babka, nie ty. Prihlasky si podaj aj do Ceskej republiky, uvidis, ze sa to oplati. Na Slovensko prijimaju prilis malo studentov vzhladom na pocet prihlasenych. Nech ta neodradi fyzika, oplati sa na nej zamakat. Osobne poznam chlapca s priemernym IQ, ktory neovlada pravopis slovenskeho jazyka a uz je druhak na medicine v Cesku. Ked to zvladol on, zvladnes to aj ty! Pravopis predsa ovladas :) Nevzdaj sa svojho ciela a bojuj za jeho dosiahnutie! Vela stastia!

kop.problemm

Podla mna v tom nevidim ziaden problem. Po 30-tke by sa ti uz mohlo tazko ucit, cize radsej by som to neodkladal.