ahojte ja uz enviem ako dalej nikto ma nema rad kazdy ma sudi, mamina ma nechape a mne ostavaju len oci pre plac uz naozaj nevladzem rozmyslam ze si podrezem krcnu tepnu nech mam uz konecnep pokoj od toho zniceneho zivota prosim vas pomoozte mi lebo ja uz fakt neviem ako dalej vsetci v meste ma len ohovaraju ze som slapka bezdomovkyna alkoholicka ja uz neviem ako dalej co mam robit...
Vsetko je stratene
L.O si vynikajuca herečka,vedoma si toho čo robiš,alebo hraješ. Jednoducho sa nudiš.Keď je to pravda so sexual.zneuživanim z detstva otcom-moja priatelka preživala to iste je z nej slušna, vydata žena.....
Ja ta nechapem...ze takto niekto dokaze zit???nikto ti nepomoze iba ty sama.ale to musis chciet a nieco preto aj urobit a nie takto sa spustat.nemam slov na teba
moj mail je nancy...@azet.sk
asi tak nejak ja mam depky uz od 14tich diagnostikovane, od10 ich ale mam naozaj od 12tich myslienky na samovrazdu, v 14tich som bola u psychologicky, v 15tich na psychine a odvtedy nevydrzim ani rok niekedy idem aj po tyzdni, dvoch raz dokonca po troch DNOCH NASPAT na psychinu mam diagnostikovanu depresiu, poruchy stravovania, najnovsie aj alkoholizmus a pre okolie som len obycajna slapka a slepa ku*va ktora lezie s barskym za chlast a ganju a teraz som vo faze zobrania idem po ulici a normalne zobrem o penaize alebo rvono do krcmy a zobrem o to aby mi niekto objednal chlast za to ze sa s nim porozpravam a ze sa mu vyplacem na ramene citim sa ako chudera!!!!!
Lady, nemusíš si zničiť život. A nezničila si si ho sama. Začalo to inak - vtedy, keď Ťa začal otec zneužívať. Odvtedy si volala o pomoc, pochopenie a lásku ale asi si ju nedostala.. Možno si uverila, že si ju nezaslúžiš, že otec sa správal k Tebe tak, ako si si zaslúžila a keď si Ťa on nevážil, keď Ťa nechceli vypočuť iní, keď Ti neverili, prestala si si vážiť samu seba. Klesla si a vieš to. Verím, že v kútiku srdca túžiš, aby bola nejaká záchrana pre Teba, aby si sa nemusela zničiť sama. Chcela by som Ti pomôcť. Pre mňa nie si prostitútka, Lady. Mohla by som Ti napísať na mail?
L.O tebe pomože len basa bez počitača,televizora a manualna praca-motať vlnu,navliekať koralky možno aj prinutiť ťa učiť sa cudzi jazyk.....
ako myslis, je to tvoje rozhodnutie
skoda mladeho zivota, len tolko k tomu
ak sa pytas mna, ci nie som dadiana, nie, nie som
na psychinu uz ani za svet bola som v 6tich nemocniciach v niektorych opakovane po celom slovensku ked mi tam nevedia pomoct naco sa tam mam trepat...nech ma konecne nechaju na pokoji ja si ten zivot nicim sama tak si ho ajsama vezmem aj tak moja mama viem ze ma nechcela ked mi furt nadava a rozkazuje
Je to citovo nevyrovnana osoba.