Ahoj, možno mi niekto poradí. Ako už bolo povedané nie som na facebooku, ale minulý týždeň mi z neho začali chodiť maily - najprv, že sú problémy s prihlásením, potom oznamy, kto ma žiada o priateľstvo alebo kto potvrdil moju žiadosť o priateľstvo. V tých mailoch píše facebook adresátovi, ktorý má moju mailovú adresu, pred ktorou je meno a priezvisko cudzej osoby (povedzme Silvia Kocúrová), ktorú nepoznám. Neviem, ako to zastaviť, lebo ma to začína dosť otravovať. Rozmýšľala som, že by som napísala niekomu z tých, čo ma vraj žiadajú o priateľstvo, ale nedostala som sa k ich mailovým adresám. Odpovedala som aj facebooku :), ale predpokladám, že počítač mi nerozumie a neodpovie. Nechcem, aby moja mailová adresa bola kdesi spájaná s facebookom ani so životom cudzej osoby. Práve kvôli zachovaniu mojej anonymity a ochrany súkromia na facebooku nie som.
PS: Najlepšie na tom je, že dnes ma o priateľstvo požiadala osoba Silvia Kocúrová, teda osoba, o ktorej som si myslela, že to mám byť ja.
Myslela som, že Silvia Kocúrová si zadala do facebooku moju mailovú adresu (dúfam, že len omylom a že nemá naozaj tú istú ako ja). Teraz však neviem, kto ju zadal, keďže predpokladám že Silvia netrpí rozdvojenou osobnosťou a nežiada sama seba o priateľstvo.
Čo by ste mi poradili, čo mám robiť? Ako to zastaviť?