Menzes meska, 9 testov neg, co to je?

Príspevok v téme: Menzes meska, 9 testov neg, co to je?
xena4589

Nema tu niekto skusenost... mam 20-dnove meskanie, obcas ma pobolieva brucho ako pred menzesom, ale nic... 9 testov mam negativnych. Dnes som bola na krv a vysledky mam mat az o par dni, nema niektora skusensoti? Mne totiz kramy nemeskavali ,, teda malokedy a to iba paru dni.
Poradte, umrem strachom co mi je :(
Uz som schudla od stresov 2 kg, jem normalne, len menej.

xena4589

Noja mam partnera s ktorym zijem sex. zivotom, nikdy vsak do mna neejakuloval...ale pocula som aj o moznosti tehotenstav aj napriek tomu...dokonca som citala ze aj napriek tehotenskym negativnym testom bola tehotna. Neviem, len sedim, trapim sa a citam rozne skusenosti. Mam v praci obcas stres, aj som mala take "rusnejsie" obdobie, ale to som mavala v minulosi tiez a menzes mi dosiel furt takmer nacas +-4 dni...no ja neviem, nikdz som sa takto nesledovala ako teray tie 3 tyzdne, uz mi hrabe :(

Iba Katka

Áno, ja mám podobnú skúsenosť. Nebola som sexuálne aktívna kedže som nemala partnera, mala som 17 rokov. Občas mi vždy meškali od nepamäti, ale v 17 meškali až mesiac a pol (teda od poslednej to bolo dva a pol mesiaca). Šla som ku lekárovi, pichol mi vyvolávačku, bral aj krv aj robil vyšetrenie, kedže to bola moja prvá návšteva a šla som domov. Na ďalší deň prišli.

Ale dôvodov môže byť veľa... Mne vtedy zistil, že mám hormonálne slabo vyvinuté vaječníky a že nemám v krvi dostatok nejakého hormónu. Tak mi predpísal lieky Lutenyl.

embryo

Ohladom tejto problematiky je tu vela tem, skus ich prebehnut ;-)

Hľadaný výraz: meskanie
Kde hľadať: V nazvoch diskusnych tem

www.zdravie.sk

xena4589

PRaveze stres a stratu hmotnosti som zacala mat asi po tyzdni po omeskani a dost velky, testovala som sa na 7. den meskania a 2 testy neg., potom na 10. den, 2 testy neg., 12. den 2 testy neg. a vcera 3 testy negat. a dnes 2 negat.
Sestricka pri odbere ci sa tesim na dieta...??? Som jej povedala ze mam negativne testy a bola ticho. Viem ze moze byt cysta, ale to znamena ze bude vyvolavacka co? Zas hormony...tym by som sa radsej vyhla. Neexistuje nieco priroodnejsie?

Maoam

5 dni nie je az tak vela, vyckaj

je moznost otehotnenia u teba? beries HAK? ak ano, mala si pocas tej 40-dnovej liecby pohlavny styk bez kondomu?