Problem vo vzťahu kvôli rodičom

Príspevok v téme: Problem vo vzťahu kvôli rodičom
keksyk

Dobrý deň,
Mám takýto problém,
Chodím so svojou priateľkou cca 9 mesiacov,
Bohužiaľ, sme stále ešte pod tzv. dohľadom rodičov,,
Moja rodina nema so vzťahom žiaden problém, berie to normalne, občas majú pripomienky ale inakšie je to v pohode.
Ale Matka priateľky je veľmi proti, chce ju dať na psychiatriu, písala psychológovy,
Stále chce aby robila čo chce ona, aby stále dávala pozor na jej malých bratov (dvojičky) , aby mala záujmy ake chce ona atď..
Stále ju vysmieva pre každú blbost, za všetko ju zjazďuje, za všetko viní stále ju. A tie vysmiechy a všetko nerobi len pri nej. Proste ona je asi podľa seba pani dokonalá a každý je nula. A jej manžel akoby len všetko počúva a aby mal pokoj tak všetkému prikyvuje. (Spia oddelene tak asi skvelý vzťah nemaju).
Je to nejaká duševná chyba alebo čo? Co máme robiť? Priateľka má niekedy užsklony k samovražde stále keď je s matkou.niekedy aj ja.. Sme jeden pre druhého tu . Ale ničí nás to. Môžete Prosím poradiť? Ako to nejak vyriešiť alebo ja neviem. Musí byť nejaké riešenie.
Ďakujem vopred,
S pozdravom Frankie

muffinka147

AHOJ NO JA MAM PODOBNY PROBLEM MAM 16 A CHODIM S 20ROCNYM SOM ESTE PANNA A MAMINA SA O MNA BOJI ZE BY SOM MOHLA S NIM SPAT TAK MA STALE STRAZI ALE ZATIAL NEMAME PROBLEM S TYM LEBO SME LEN DVA MESIACE SPOLU...VY MATE KOLKO ROKOV?