Neznáma diagnóza, budem vďačná za akúkoľvek radu

Príspevok v téme: Neznáma diagnóza, budem vďačná za akúkoľvek radu
0Mony0

Chcela by som Vás požiadať o pomoc, pri mojich zdravotných problémoch, ktoré trvajú 2 mesiace a neviem si s nimi rady, problémy ako búšenie srdca, pocit obrovského strachu - nepokoja a úzkosti, bolesti hlavy, pocit tlaku v spánkovej oblasti daľej mravenčenie, tŕpnutie a pichanie v rôznych oblastiach hlavy, mravenčenie na chodidlách a rukách, pocity na zvracanie (zatiaľ som nezvracala), pocity na odpadnutie (zatiaľ som neodpadla) - celková slabosť, najmä v nohách a poruchy videnia -zahmlievanie, keď mi príde zle často ma preženie. Mám 21 rokov a doteraz som nemala žiadne zdravotné problémy, neberiem žiadne lieky. Na vyšetreniach som zatiaľ nebola, akurát raz na pohotovosti keď mi prišlo zle, zmerali mi tlak a spravili EKG a všetko bolo v normále, dali mi injekciu na ukludnenie a poslali domov.

lh95

uplne toto iste som mal aj ja a začalo to vysokym tlakoma tak sa to tahalo busenie srdca atd zahmlievanie videnie...a este necitiš sa tak ako keby si to enbola ty? ako keby si pozerala na svet z druheho pohlau abo neviem jak to mam napisať :) tak sa citim ..ale zlepsuje sa to bol som u psychatra aj ked z nechutov som tam siel lebo nevedel som ze to moze byt psychicky problem ale dali mi ieky a zlepsuje sa to ziadne uzkosti rpestali bolesti hlavy rozmazane viednie mam vecsinou vecer :) busenie tiez je po menej :)

Ivka 1

Presne tak, bez odborných vyšetrení sa moc nedá radiť ale ako prvé : dajte si spraviť krvné testy na prítomnosť minerálnych látok , stopových prvkov a vitamínov v organizme. Ak sa nenájde príčina tam, bude potrebné pátrať ďalej.