Leto, vráť sa!

Príspevok v téme: Leto, vráť sa!
chcemLeto

Mám depresiu. Leto poriadne ani nezačalo, a už vlastne aj skončilo. Je zima, skoro sa stmieva, pestré farby ktorými svet žiaril už zasa šednú a tmavnú... Príjemným teplým letným nociam strávených vonku, na grilovačke, pri vode, či niekde na koncerte, je zasa koniec.
Je mi do plaču. Čo je toto za počasie? Za klímu? No nech mi niekto ešte niekedy povie niečo o globálnom otepľovaní! Chcem sa odtiaľto odsťahovať, niekam kde je stále teplo! Zase tu mám trpieť tú zimu? Celý rok okrem blbých dvoch týždňov je tu zima! Chlad, dážď, sneh, čľapkanice, mráz, chrípky, nádchy, sople, zapálené hrdlo, skrehnuté ruky, procedúry obliekania a vyzliekania, vonku všetko studené, tmavé a škaredé... BOŽE! Chcem teplo, chcem krátke noci a dlhé dni, chcem aby všetko žiarilo farbami, chcem zelené koruny stromov a rozkvitnuté kvety. Chcem príjemnú vodu v ktorej sa dá šantiť a plávať, chcem cítiť ten teplý vetrík v letnej noci vo vlasoch, chcem vonku chodiť s minimom oblečenia, chcem slnečné luče hrejúce moju pokožku, chcem LETO!!!! Je mi za tebou tak smutno.... :-(

sklxa

Kde bolo podla Vas horuco? Ved tu bolo ozajstne leto tak dokopy tyzden. August je totalne katastrofalny. Stale prsi, kazdy den, neuveritelne. Nepotrebujem 35 stupnove horucavy, ale len nech uz konecne prestane prsat. Chceme stavat rodinny dom a nie je to mozne ked stale leje. Uz mam z toho depku.

Lulu2011

jul bol ako tak v pohode, august je otrasny, kazdy den pol dna leje, alebo je zamracene a aj tak je dusno ako v prdeli, toto leto je vysoka vlhost vzduchu a hrozne mi to lezie na nervy, ale pekne by mohlo este byt, nech stihnem sa aspon raz hodit do bazena, inak o nicom

xo

ja sa zas neviem dočkať jesene.. tieto letá za posledné roky... to je hnus. Okrem iného, ako že sa už "skončilo"?? Žiješ v inej dimenzii?? Sme len teraz prešli stredom leta, jeseň začne až 23.09. , to je ešte vyše mesiaca.