Bojím sa toho, čo bude po pôrode

Príspevok v téme: Bojím sa toho, čo bude po pôrode
TamaraZufala

Ahojte, som už úplne zúfalá z premýšľania nad svojím životom. Som tehotná a na bábatko som sa tešila, som v 4. mesiaci, ale teraz sa už veľmi neteším. Nemyslite si nič zlé, ale ja za to nemôžem, bojím sa toho čo bude s mojm vzťahom keď sa nám narodí bábatko. Priateľ sa naňho veľmi teší, ale ja mám 22 a on 23 rokov a ani spolu nebývame. Je zlatý a milujem ho najviac na celom svete, ale strašne sa bojím že nás vzťah sa rozpadne keď budeme mať bábatko a ja budem inde a on tiež. U nás spolu bývať nemôžeme a uňho tiež nie, to sa teraz nijako vyriešiť nedá. Bojím sa že oňho prídem, chcela by som aby sme boli spolu všetci traja, ale ja už neviem čo mám robiť stále sa nad tým trápim.. Ja ho mám radšej ako svoje bábätko, prestala by som takto rozmýšľať jedine keby sme bývali spolu, keby sme boli spolu. A neviem ako by sme žili v podnájme hoc mne by stačil aj jednoizbový byt nič viac, lenže on nezarába bohvieako a ja nezarábam vôbec nič takže si to vobec neviem predstaviť, a tiež naše rodiny nám môžu pomôcť s niektorými vecami, ale nie veľmi s financiami keďže tiež niesú na tom bohvieako dobre. Nič mi nevadí len to že nebudeme spolu.určite sa odcudzíme keď sa ja budem venovať len bábatku a jeho uvidím raz za týždeň-to nieje normálne.. :( :( :( :( Vie mi vôbec s týmto iekto pomôcť, poradiť?....

ANGEL-DEMON

22 rokov a nezarába?! sa necháva vydrziavat rodičmi a frajerom ci ako?! ja som v 22 uz mala svoj byt.... najprv sa treba zamestnať, vyriešiť si bývanie, tí čo chcu deti by sa mali zobrať a až potom riešiť decko... by ma zaujimalo ako dotyčná dopadla, či ešte s tym svojim "oplodnovačom" je v nejakom vzťahu....

NIna111111

viem ze tema je stara no aj tak mi neda nereagovat nanu nechcem zniet ako nejaka hejterka autorky ale byvanie je uplne prva vec co by mali dvaja spolu vyriesit lebo potom sa stane to co jej ze ani u vasich ani u nasich + dieta a je mega problem na svete.

Darcie

Aj vo financnej tiesni nie je vzdy vyhodne kupovat kocik cez bazarove portaly. Ak chces naozaj fajn kociar za fajn cenu tak skus siahnut po kociari z baby-merci.sk tam maju ceny ktore su nizsie ako u ostatnych predajcov, ale na pohlad naozaj krasne a co sa tyka prakticnosti tak nemaju chybu.

Lulu2011

treba sa len uskromnit, pozri ja som bola tiez na rodicovskej, moj muz mensi plat, mame okrem najmu aj hypoteku, ae proste sme nejak zili, kazdy týžden som chodila do velkeho second handu a nakupila pol vreca veci a predavala, aby sme prezili, takze urob vsetko preto, aby ste mohli byvat spolu je to na nezaplatenie

TamaraZufala

Tak priatel lenivy nie je, snazi sa, teraz odisiel do zahranicia, len na tyzden na taku brigadu, ale velmi dobre zaplatenu, robi pre mna vsetko, ja keby som nemala jeho by som sa uz davno zblaznila :) Tak byvame oddelene pretoze nesme spolu az tak velmi dlho a doteraz nam to vyhovovalo, len uz ked sme sa dozvedeli, ze budeme mat babatko tak az teraz to musime nejak vyriesit,to byvanie.. A svadba tak on si ma zobrat chce, len ja som aj z toho dovodu z tych penazi povedala ze to mozeme vyriesit aj neskor,pretoze to nieco stoji, ale teraz ked nad tym rozmyslam isto by to bolo lepsie po tej stranke, co sa tych prav a takych veci tyka.. NI-KA no tak mna ZATIAL trapi len to :)

ni-ka

a je uplne normalne co prezivas,uvedomujes si ze uz nie si zodpovedna len za seba,ze uz nesies zodpovednost aj za svoje dietatko...preto tie obavy...
ja som mala aj horsie stavy...hormony :-))

poradimtiti

Tiez som toto svojho casu riesil - prva vec, okamzite sa zoberte aj ked len o dvoch svedkov, hostinu mozete urobit aj inokedy - treba to na pravne ukony, aby ste mali voci sebe vacsie prava, ktore su neporovnatelne vacsie ako ked ide iba o suzitie a hlavne nech chalan zacne poriadne zarezavat, ked zamiesil, aby ukazal, ze je chlap a vie sa postarat. Nech si okamzite hlada lepsiu robotu a ide na fusky kde sa len da. Vykladat vagony a pod. brigad je plny internet, nech sa nevyhovara, ze nemoze najst - ak mi napises odkial ste a co asi chalan robi, najdem mu cez internet, ak to nezvladne on - dufam, ze nie je lenivy, ale sa cudujem, ze zijete oddelene. My sme to riesili socialnou ubytovnou. Treba sa uskromnit a dat co najviac dietatu. Mimochodom, po porode ziskas k dietatu neuveritelne silny cit, ze to nebudes chapat, tak sa na to priprav!

TamaraZufala

Postielku mam,aj nejake tie zakladne veci,kociarik si kupime este predtym tak take veci az neriesim, hlavne to byvanie ma trapi no.. Tiez myslim na tie peniaze, co budem dostavat a tak, ale mam obcas take chvile ako teraz, ze ako to bude :) Tak praveze to sa neda ani tu ani tu,aby sme boli spolu, aj by som to rozpisala ale je to na dlho a aj tak sa tym nic nevyriesi. No uvidim ako to dopadne, snad dobre. Stale len na to myslim, kvoli tomu sa nedokazem ani poriadne tesit na babatko.. A dakujem za povzbudenie aj za rady, to s tym DM-kom a tymi zlavami som uz pocula niekde aj som sa tam bola pozriet a maju tam aj ozaj lacne veci, alebo aspon ovela lacnejsie nez v inych obchodoch, urcite to vyuzijem :)

hm..

neboj sa, zvladnete to..a na dietatko sa tes, je to dar a plod vasej lasky..rozhodne chodte spolu byvat..u vasich, ci priatelovych rodicov sa neda? je nevyhnutne aj pre tvoju psychicku pohodu, aby bol otec tvojho dietata s tebou..

ni-ka

pozri pri narodeni dostanes nejakych 700 eur,z toho pokryjes veci pre babatko,kocik a postielku kup cez bazos...
prihlas sa v dm drogerke-dostanes babybonus-knizku,su tam dobre zlavy na plienky,dudliky a podobne...
manzel ak robi nech si uplatni v praci danovy bonus-20 eur z dani dolu...
vybavis si rodicovsky a bonus na dieta,to mas spolu cca 230 eur...
budes kojit,to je zdarma :-)
neboj sa,dolezite je aby ste sa lubili,laska je v zivote dolezitejsia nez peniaze :-) hlavne skuste ten podnajom,aby ste boli spolu...teste sa na babatko,pripravujte sa,nestresuj sa,nejak bude :-)